Adtak gyermeküknek rettenetes nevet környezetedben a szülők? Milyet? Te mit adtál volna?
A Geminián nevet író vagyok:
a Zsejke vagy Zselyke szerintem nagyon szép:)
csenge, szerintem rettenetes, de van egy réka is. sosem értettem miért olyan népszerű, jóhogy nem répa szegény gyereknek a neve.
számomra a hétköznapi nevek rettenetesek, de persze az extrábbak között is van jópár rémes.
Herkules - náluk régi, családi, öröklődő név... mondjuk Apát nem így hívják és pont akkor futott a sorozat, amikor született szóval:DDD
van az oviban egy Rózsa Jázmin nevű kislány és egy Ronald keresztnevű kisfiú is, akit szegény öreg dadus mindig Rolandnak hív.
a családban van egy Bátor és a tesója: Vitéz. legalább ezeket ki lehet mondani.
Jaahhajajj Bátor és tesója Vitéz?? Ez komoly??:))) Inkább kutyákat kellene tartaniuk :)
Nálunk mostanában Artúr meg a Manó van az ismerettségi körben, sokszor már a szülők nem is tudják milyen extrát adjanak a gyereknek...
Mondjuk nekem a Csenge, a Zselyke meg a Ráka is tetszik:)) (persze a lányom ezek közül egyik se lett pedig apjának mindhárom tetszett...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!