Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen számodra durva dolgott...

Milyen számodra durva dolgott láttál hallottál a környezetedben lévő anyukáknál, anyukákrol a neveléssel, etetéssel egyéb dologgal, ami neked nem tetszett? Bármi.

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 17:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia!

A szomszéd kisfiú júniusban lesz 4 éves,de még mindig szatyorszámra veszik neki az üveges bébiételt,és a drága tejpépeket:).Megkérdeztem,hogy miért?Azért,mert ha olyat főznek,amit nem szeret a gyerek,akkor adnak helyette neki 3 üveg bébiételt.Heti 2x biztos vesznek 10-15 üveggel.

Sokszor mosolygok rajtuk,mert az én 15 hónapos kisfiam már nem eszi meg egyiket sem,csak a rágható ételeket eszi meg.

2010. febr. 7. 18:28
 2/15 anonim ***** válasza:
Még azt hozzátenném,hogy biztos nem beteg a gyerkőc,mert kiflit,csokit,rágcsát eszik,csak normális ételt nem
2010. febr. 7. 18:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én attól akadtam ki, hogy egy anyuka a 4 hónapos babájának cumisüvegből kólát adott, és amikor szóvá tettük, azt mondta, hogy töltött káposztát ebédelt a gyerek, és erre sok folyadékot kell innia. 4 hónapos babának töltött káposzta és kóla.

Ezen teljesen kiakadtam.!!!!!

2010. febr. 7. 19:02
 4/15 anonim ***** válasza:
Előzőnek üzenem:tudod,milyen sz@r, hogy semmi felnőtt kaját nem eszik a gyerek? Ez az én rémálmom is, hogy több évesen is bébikaját fog enni, mert nem hajlandó megenni semmi normálisat 10 foggal 15 hósom...a kérdésre: amit furcsának találtam, hogy barátnőm kislánya 6 hósan már simán mászott, mikor ment a kábel felé, hogy kicsit megrángassa, jót csapott a lábára és orditotta, hogy NEM SZABAD! A fiam el is sírta magát...szerintem tök felesleges csapkodni egy hathóst, szerencsére meggogadta és elcsalogatta ütés helyett, ha "rosszalkodott". Most weelnesshotelben a szaunáknál és a klóros uszodákban ordító egy -két hónaposokat láttam, hallgattam...az egyik anyuka a mellére tette a félpucér ujszülöttféle picit, szinte rázta, biztos igy elalszik majd a fülsiketitően hangos usziban...fel nem vitte volna aludni...
2010. febr. 7. 19:05
 5/15 anonim ***** válasza:
Amin én kiadkadtam. 6 hós gyereknek kóla, a védőnő szóvá is tette...amira aválasz: "de hát kiráztuk belőle a szénsavat"...hihetetlen
2010. febr. 7. 19:16
 6/15 anonim ***** válasza:

Ilyen kólás esetről én is hallottam, de az a gyerek már 1 éves volt én mégis durva dolognak tartottam, főleg, hogy a cumisüveg egész nap a szájában csüngött.

Egyik rokonom már 6 hónapos kortól adott minden étkezés után egy kocka csokit a kislányának jutalmul, mert olyan ügyesen evett. Ja és ugyanez a kislány 6 évesen nem akart ebédelni nyaraláskor, erre az anyuka: Legalább egy Magnumot egyél!( jégkrémet) Erre a gyerek rögtön 2 Magnumot kért és meg is ette!

2010. febr. 7. 19:26
 7/15 anonim ***** válasza:

Nálunk egyik anyuka sterilizálatlan, mosatlan cumisüvegekből etette a második babáját. A nagyobb egy éves volt, mikor a kicsi született, azóta nem voltak sterilizálva.

Kórházba került a kicsi, komoly gondok voltak vele a fertőzés miatt.

2010. febr. 7. 20:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Pár hete babaúszáson az öltözőben sírt a kisfiam, amikor egy anya behozta az alvó babáját. Persze felkelt a sírásra és ő is rázendített...A nő 25-ször elmondta,h. mennyire utálja, ha sír egy másik baba. Utána meg elkezdett "dicsekedni",h. vmelyik rokonuk 3 éves gyereke véletlenül megütötte a picit, erre ő visszakézből pofán verte a gyereket. Na, itt inkább kivonultam.
2010. febr. 7. 20:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek a kislánya 1,5 hónapos volt, amikor anyuka visszament dolgozni. És jó anyagi körülmények között élnek, hitelek nélkül. Azt mondta, hogy Ő úgysem szoptat, vigyázni pedig tudnak rá a nyugdíja nagymamák is.
2010. febr. 7. 21:14
 10/15 anonim ***** válasza:

Ikres ismerőseinknek a lányai kicsit "túlfejlettek"! mÁr két évesen simán az anyjuknak vitték a szekrényből a betétet, tudták mire használják anya. 3 évesen azzal foglalkoztak, h az ő puncijuk mikor lesz szőrös és mikor fogja nekik anya legyantázni.... az apjuk beállított nekik a szobába egy számítógépet és lökik félre az anyjukat, ha oda akar ülni....és a szülők erre büszkék is

most 4 évesen közölték a nagymam ával, h mikor fogják őt elföldelni.

ezek csak pár példa, meg hirtelen ennyi jutott eszembe.

a szülők annyira hajtják a pénzt (pedig sztem nem kellene már, mert mindenük megvan), h gyerekeket elfelejtték nevelni, most 4,5 évesek és gondolkodásban kicsit túlfejlettebek társaiknál. nem tudnak már igazi gyerekként létezni.

nagyon sok rossz példát láttam náluk, ez nekem azért "jó", mert szeretnék arra törekedni, h próbálom ezeket a hibákat nem elkövetni.

2010. febr. 7. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!