Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen számodra durva dolgott...

Milyen számodra durva dolgott láttál hallottál a környezetedben lévő anyukáknál, anyukákrol a neveléssel, etetéssel egyéb dologgal, ami neked nem tetszett? Bármi.

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 17:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a legdurvább egy ismerős csaj, aki az egy hetes babával már wellnesszelni ment, különben meg este megetette a gyereket, majd reggelig elment bulizni, aztán büszkélkedett, hogy milyen szépen átalussza a baba az éjszakát 3 hetesen. Persze, mert előtte már 3 hétig éhesen átüvöltötte az éjszakákat, és megtanulta, hogy felesleges :(
2010. febr. 8. 00:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Sajnos az én környezetemben (nem közvetlen hála Isten) az anyuka 5 hónaposan otthagyta a gyönyörű kisfiát a nagyszülőkre, addig is bulizott minden hétvégén, és külföldre ment prostituáltnak. Már 3 éves a kisfiú, az anyja néha látogatja hallomásom szerint. Nem ma történt, de még mindig kivagyok akadva rajta. Gyerekkorom óta ismertem a lányt, mindig is zűrös volt kicsit, de hogy ilyenre képes legyen? Borzasztó.
2010. febr. 8. 12:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy barátnőm babája majdnem éhen halt 3 hetesen. Nem érte el még mindig a születési súlyát, azt hitte van teje, egész nap cicin volt a gyerek, de szerencsétlen inkább csak aludt rajta, anyatej sehol, már lógott a bőre, tök sovány volt...mentek kiszáradással a kórházba, de utolsó pillanatban. A lány a babát hibáztatja: "nem akart enni".

Azóta tápszeres baba szerencsére.

Én kiakadok azoktól is, akik kiveszik a gyereket a hordozóból vagy a gyerekülésből az autópályán, vagy autóúton (ilyet is ismerek).

Olyat is ismerek, aki már 2 hónaposan leültette a gyerekét "tud az ülni" alapon, szegény csak összegörnyedve dülöngélt, dehogy tudott még ülni...

Most egy legújabb ismerős kisbabát (3 hetes) pedig 3 óránként szoptatja az anyukája, közben ha megéhezik hamarabb, cukros vizet ad neki.

Ezeket én nem értem, de nem is foglalkozok velük, amíg az én gyerekemhez nem nyúlnak. Próbálom olyanokkal körülvenni magamat, akikkel megegyeznek a nevelési elveim.

2010. febr. 8. 13:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy imerősöm férje mesélte el hogy a 4 hós babáját az anyuka nyári éjszakán kitette az udvarra baba kocsiba aludni ő meg bement lefeküdni mert már napok óta nem aludtak a gyerektől.A másik ismerősöm gyereke 1.5 évesen 17 kg volt és ez a gyerek tudta hogy 1 literes kólából hány cumisüveggel jön ki és követelte és meg is kapta ma már ez a baba kamasz és 120 kilót nyom a szentem.
2010. febr. 8. 13:26
 15/15 anonim ***** válasza:
4hos bab anyukája a gyerekkel azt etei amit maguknak főz kólát iszik a reggeli kávéját is kóstoltatja...a gyerek makk egészséges erős..szinte egyedöláll és ül .. az én Banám 5 hónapos megpróbáltam neki tej alapú tejpépet adni kijött rajta vagy 10 piros folt ..hát én nem tudom hogy most féltsem mindentől vagy engedjem el a dolgokat...érdekes..
2010. febr. 8. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!