Milyen számodra durva dolgott láttál hallottál a környezetedben lévő anyukáknál, anyukákrol a neveléssel, etetéssel egyéb dologgal, ami neked nem tetszett? Bármi.
Egy barátnőm babája majdnem éhen halt 3 hetesen. Nem érte el még mindig a születési súlyát, azt hitte van teje, egész nap cicin volt a gyerek, de szerencsétlen inkább csak aludt rajta, anyatej sehol, már lógott a bőre, tök sovány volt...mentek kiszáradással a kórházba, de utolsó pillanatban. A lány a babát hibáztatja: "nem akart enni".
Azóta tápszeres baba szerencsére.
Én kiakadok azoktól is, akik kiveszik a gyereket a hordozóból vagy a gyerekülésből az autópályán, vagy autóúton (ilyet is ismerek).
Olyat is ismerek, aki már 2 hónaposan leültette a gyerekét "tud az ülni" alapon, szegény csak összegörnyedve dülöngélt, dehogy tudott még ülni...
Most egy legújabb ismerős kisbabát (3 hetes) pedig 3 óránként szoptatja az anyukája, közben ha megéhezik hamarabb, cukros vizet ad neki.
Ezeket én nem értem, de nem is foglalkozok velük, amíg az én gyerekemhez nem nyúlnak. Próbálom olyanokkal körülvenni magamat, akikkel megegyeznek a nevelési elveim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!