Adtak gyermeküknek rettenetes nevet környezetedben a szülők? Milyet? Te mit adtál volna?
Tényleg ízlések és pofonok!! Ha fiam lett volna, Belián lenne a neve :) De szóba jött a Brúnó is :) A Zselyke és a Tekla is tetszik. Ami nekem nem tetszik (nem rettenetes, hanem nekem nem tetszik!) az ismerettségi körömben: Dáriusz, Armand, Priscilla, Cintia, Renátó, Szabasztián, Pacal, Vencel, stb.
Amin képes vagyok még mindig meglepődni, mennyien ragaszkodnak a fiúknál az apa nevéhez, így néhány ismerős gyerekei: Janika, Istvánka, Petike.
Egyik rokonom Peggy.Egeszen addig nem is volt gaz a nevvel amig nem lattunk egy filmet amiben egy disznot hivtak igy :D
Nekem a Reka, Zselyke, Csenge is nagyon tetszik.Petike is :P
Pistike Janika nem, de nem gaz, csak szamomra regies, de nincs ezzel semmi bajom.
Amit utalok, ha valaki kulfoldi nevet magyarositva ad a gyerekenek....
Amit meg kesz viccnek tartok ha a vezeteknev es a keresztnev nagyon beszedes egyutt.
Ismerek Puha Szilardot es Vad Viragot
Nemrég hallottam, hogy úgy szólítottak egy 6-7 éves kislányt a szülei, hogy Fiona. És ha születik fiú tesója, akkor az Shrek lesz vagy Szőke? :)))
Egyébként ismerősi körben van Armand, a testvére Arianna Vanda, unokatesóik pedig Landra Tara és Tiana Lana. Mentségükre szóljon, hogy Olaszországban élnek.
Kevin. Szerintem ez is szörnyű itthon...
Mert, ha kint élnének az USa-ban az ugye más...
De persze, mint fentebb is említették sokan ízlések és pofonok. A szüleinek pl. tetszik. :)
Jézusom.......de jókat nevetek. Némelyik szülő cseppet elvetemült.
Elnézést, ha van illetékes...........de nálam a Manó és az Ajándék kiütötte a biztosítékot.
Egyébként a Manó fiú vagy lány név?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!