Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtak gyermeküknek rettenetes...

Adtak gyermeküknek rettenetes nevet környezetedben a szülők? Milyet? Te mit adtál volna?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 18:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
78%
A Farkas nekem tetszik.:)A Manó meg régen teljesen elfogadott név volt,ott van pl Mai Manó,aki híres fényképész volt az 1800-as évek végén,vagy Kogutowicz Manó aki híres térképész volt szintén akkor.
2010. aug. 28. 08:18
 42/87 anonim ***** válasza:
64%
Az én ismerettségi körömben egyetlen fura név van. Talán nem nevezném rettenetesnek, de nekem nem tetszik, és nekem nagyon cifra: Nauzika (kislány).
2010. aug. 28. 08:59
 43/87 anonim ***** válasza:
64%
Én egy cigány kislányt ismerek akit Nauszikának hívnak.Folyton eszembe jut a homéroszi jelző :hókarú...:DDDD
2010. aug. 28. 12:37
 44/87 anonim ***** válasza:
29%
Joákim, Efraim, Nátán
2010. aug. 28. 13:00
 45/87 A kérdező kommentje:

Engem pont az ízlések és pont a pofonok érdekelnek:D

Annyira színes a paletta,s olyan végtelen az emberi kreativitás,pláne ha még párosul ezzel-azzal...

Írjatok még bátran,mindenki zöld kezecskét kap,mert nem arra voltam kíváncsi,hány velem ellentétes vélemény olvasható majd itt.Még a Bendegúzt írók is azt kapnak,pedig a fiamat így hívják.A nagybátyját Attilának-családban marad..lesz aki érti..

2010. aug. 28. 14:44
 46/87 anonim ***** válasza:
74%
Nekem az Ariadné is fura: amikor először hallottam, azt hittem, asszonynév, Ariad felesége!:DD
2010. aug. 30. 12:12
 47/87 anonim ***** válasza:
46%
Én ismerek egy Karméliát és és úgy becézik hogy Karmoska.
2010. aug. 30. 12:18
 48/87 anonim ***** válasza:
66%

Nálunk a gyüliben az elborult ószövetségi nevek divatja tombol: Nátán, Ábrahám (1,5 éves a gyerek), Izsák, Joel, ilyesmi. A lánynevek jóval kevésbé feltűnőek ebből a típusból: Rebeka, Ráhel, Abigél meg persze a Hannák mindent elsöprő áradata. :)

Számomra ezek furcsák egy kicsit, de valahogy inkább ez, mint mondjuk a Gandalf, amit már itt is olvastam (Mi lesz a következő lépcsőfok, Csavardi Samu???)

2010. aug. 30. 12:19
 49/87 anonim ***** válasza:
46%

Nekem a Szulamit volt fura ismerősöknél, de tetszett, mert illett a családnévhez (arra viszont már nem emlékszem.)

Egy barátnőm most keresztelte Kálának a lányát, lesznek páran akik Klárának fogják érteni:)

A Kevin az borzasztó, de találkoztam már Odüsszeusszal és Nikosszal (nyaralás emlékére) és a Zselyke is zsömlére emlékeztet inkább.

Én 29 hetes vagyok most, mi is sokat filóztunk a névadáson, de mert bonyolult a családnév, csak egyszerű nevek jöhettek szóba. Mivel úgy néz ki, fiú, a Zoltán Ferenc mellett döntöttünk. Ha mégis lány lesz, Zsuzsi lesz.

Gondolkodtunk a Bendegúzon is, évfolyamtársam volt ilyen nevű, hát, nem tudom, nekem furcsa.

A kolléganőm a Vajkon gondolkodik, nekik is fiuk lesz.

A lányok közül a Csenge nem tetszik, már-már tucatnév, mindenki Csenge meg Kincső meg Fanni ma már.

Nekem még az Irisz tetszett, de a bonyolult családnév miatt ugrott.

2010. aug. 30. 12:21
 50/87 anonim ***** válasza:
46%

szaffi,nem magyar kislány

és a vajk, szörnyű,férjem meg ragaszkodik hozzá, ha fiunk lenne.még jó,hogy én mondom ki az utolsó szót :)

2010. aug. 30. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!