Adtak gyermeküknek rettenetes nevet környezetedben a szülők? Milyet? Te mit adtál volna?
a Mano jo nev, ha valami muvesz pasi, de pl nem tudom elkepzeli ezt a szitut...
-hogy hivjak az ugyveded?
-dr kiss mano
:D
Amig terhes voltam es nem tudtuk, hogy kislanyunk vagy kisfiunk lesz viccbol kitalatam, hogy hivjuk Nortonnak (letezo nev), mint a virusirtot a szamitogepen.A ferjem nagyon feledekeny es imadja a laptopjat...igy sosem felejtete el ezt a becezest.
Sokan azt hittek tenyleg igy fogjak hivni a babankat!!! :D
Nekem is van Zulejka ismerősöm, de nekem ez spec. tetszik.
Viszont ami nála verte ki a biztosítékot az az Őzike. Oké,hogy kisgyermeknek szép, ezt aláírom, de a szülők miért nem gondolnak arra, h az a gyerek egyszer felnő? És felnőtt lesz az Őzike miatt szerintem még lesznek kellemetlen szituációi.Éppen ezért nem lett a mi kisfiúnk Bendegúz.
Amúgy a főnököm Rudolf, egy tök komoly ember,tekintéllyel, de mikor a neve eszembe jut....sajnos más, vicces dolgok is eszembe jutnak....
a Gvendolin szerintem szép. én ismerek egy Ajándékot, vagyis hát az orvosin tanít, fiatal nő, Dr Eőry Ajándék
elsőre fura a neve, de fél percnél többet ezzel sem foglalkozott senki sem. aranyos, kedves, családja van. szóval nem olyan elrettentő ám, mint elsőre hangzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!