Babalátogatóba üres kézzel?
Volt nálam szombaton az egyik régi barátom babalátogatóban és abszolút üres kézzel jött.Ez csak nekem fura? Nem várok tizenezres ajándékot, de egy jelképes valami 1000 ft-ért azért nekem alap mondjuk 2 doboz gyümölcslé vagy valami. Régebben ha hozzájuk mentünk is mindig vittünk valamit. Ti is jártatok már így?
képzeljétek el a fordított esetet is, ha azt írom a kérdésben, hogy gáz e ha semmit nem viszek abszolut?
83 oké rendben, de ha ezeket nem vitted volna, a barátnőd ugyanúgy örült volna, hogy mentél és találkoztatok gondolom, nem vergődne rajta 10 oldalon keresztül a gyakori kérdéseken mekkora paraszt vagy és hogy hát jó majd akkor nem visz ő sem neki..
Rég kiderült, hogy illik vinni, de ekkora ügyet csinálni abból hogy egy rohadt narancslevet se vitt nem csak szerintem gáz.
Mondjuk én mindenhová viszek valamit, legyen az egy tál süti vagy ilyesmi.
Viszont, hogyha vendégeket várunk, pl sosem várom el, hogy hozzanak is, hiszen az már az ő, saját döntésük. Ha ők úgy döntenek, üres kézzel jönnek, oké, elfogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!