Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babalátogatóba üres kézzel?

Babalátogatóba üres kézzel?

Figyelt kérdés

Volt nálam szombaton az egyik régi barátom babalátogatóban és abszolút üres kézzel jött.Ez csak nekem fura? Nem várok tizenezres ajándékot, de egy jelképes valami 1000 ft-ért azért nekem alap mondjuk 2 doboz gyümölcslé vagy valami. Régebben ha hozzájuk mentünk is mindig vittünk valamit. Ti is jártatok már így?

képzeljétek el a fordított esetet is, ha azt írom a kérdésben, hogy gáz e ha semmit nem viszek abszolut?

2021. ápr. 5. 09:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy megfogadtam hogy nem írok, de nem hordtam el semminek őket egyáltalán szerintem.
2021. ápr. 5. 21:33
 82/86 anonim ***** válasza:
65%
Ja, igen 80-as. Azért tervezgette, hogy akkor majd ő is bunkó lesz, nem visz semmit, mert egyáltalán nem zavarta, csak megjegyezte. Aha persze ..
2021. ápr. 6. 07:42
 83/86 flora08 ***** válasza:
71%
Amikor a barátnőm kisfia született, számomra egyértelmű volt, hogy viszek egy kis meglepetést. Szerettem volna örömet szerezni, és valami emléket is az első látogatásról. Mesekönyvet vittünk, amibe írtunk egy szép üzenetet, meg a dátumot. A kisfiú kedvence lett később a könyv). Nem éreztem kötelezőnek, vagy mert így illik, szívesen vittem. Emellett vettünk még úszópelust, mert mondta, hogy fognak járni babaúszásra, mindet elhasználták, örültek nagyon. Nem vettem meg a századik "nyunyókát", meg ruhát sem, mert mondta a barátnőm, hogy abból sok van.
2021. ápr. 6. 13:11
 84/86 anonim ***** válasza:
63%

83 oké rendben, de ha ezeket nem vitted volna, a barátnőd ugyanúgy örült volna, hogy mentél és találkoztatok gondolom, nem vergődne rajta 10 oldalon keresztül a gyakori kérdéseken mekkora paraszt vagy és hogy hát jó majd akkor nem visz ő sem neki..

Rég kiderült, hogy illik vinni, de ekkora ügyet csinálni abból hogy egy rohadt narancslevet se vitt nem csak szerintem gáz.

2021. ápr. 6. 14:16
 85/86 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk én mindenhová viszek valamit, legyen az egy tál süti vagy ilyesmi.

Viszont, hogyha vendégeket várunk, pl sosem várom el, hogy hozzanak is, hiszen az már az ő, saját döntésük. Ha ők úgy döntenek, üres kézzel jönnek, oké, elfogadom.

2021. ápr. 10. 10:01
 86/86 anonim ***** válasza:
75%
Elfogadot. De nyilván sza.. ul esik
2021. ápr. 10. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!