Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babalátogatóba üres kézzel?

Babalátogatóba üres kézzel?

Figyelt kérdés

Volt nálam szombaton az egyik régi barátom babalátogatóban és abszolút üres kézzel jött.Ez csak nekem fura? Nem várok tizenezres ajándékot, de egy jelképes valami 1000 ft-ért azért nekem alap mondjuk 2 doboz gyümölcslé vagy valami. Régebben ha hozzájuk mentünk is mindig vittünk valamit. Ti is jártatok már így?

képzeljétek el a fordított esetet is, ha azt írom a kérdésben, hogy gáz e ha semmit nem viszek abszolut?

2021. ápr. 5. 09:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
70%
Én is viszek, de sosem sértődnék meg, ha mi nem kapunk. Ez egy kedves gesztus, nem pedig elvárás.
2021. ápr. 5. 10:12
 12/86 anonim ***** válasza:
47%
Semmi szükségem mások ajándékára, sőt szinte kivétel nélkül számomra felesleges dolgoz hoznak, de akkor is bunkóság.
2021. ápr. 5. 10:14
 13/86 A kérdező kommentje:

Nem sértődtem meg, csak meglepődtem.

Lehet nagyon más a neveltetésünk ezek szerint, nekik is nyáron jön a gyerek, én már gondolkodtam is rajta, hogy mit vegyek majd nekik, valami frappáns ajándékot akartam nem a 100. csörgőt, de akkor ezt megúsztam.

2021. ápr. 5. 10:16
 14/86 anonim ***** válasza:
41%
Dacból te se viszel nekik semmit? :D
2021. ápr. 5. 10:38
 15/86 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem gáz, máskor meg az lenne a baj, hogy minek visznek olyat, amivel nem tudtok mit kezdeni: Pamperst, amikor mosit használtok; műanyag csörgőt, amikor fajáték pártiak vagytok; 56-os ruhát, holott tegnap óta 62-es hord; Raffaellot, amikor a Ferrero rochert szereted stb. Miért kéne bármivel is odamenni? Nem kapsz eleget a rokonságtól? Nekem így is fordul ki a hűtőből a sok kaja, meg sem bírjuk enni, a felét dobhatjuk ki, örülök, ha végre valaki nem hoz valamit, már nincs hova rakjam.
2021. ápr. 5. 11:03
 16/86 anonim ***** válasza:
80%

Ha első babalátogató, akkor ciki..

Ha csak úgy ment, akkor nem gáz.

2021. ápr. 5. 11:09
 17/86 A kérdező kommentje:

Első igen.

Nem dacból, de te költesz olyanra aki rád nem?

Még csak az sincs, hogy anyagilag ne tehetné meg bármelyikőnk, de nyilván én sem állok neki vásárolni, mert gondolod kellene?

2021. ápr. 5. 11:27
 18/86 anonim ***** válasza:
71%
én nem megyek sehová üres kézzel de nem zavar ha hozzánk úgy jönnek...A babára kíváncsi,neki még igazán nem kell semmi...
2021. ápr. 5. 11:29
 19/86 anonim ***** válasza:
72%

16-os vagyok

Egyébként én nem akadnék fenn rajta ha nekem nem hoznának, de én nem tudnek menni nélküle

2021. ápr. 5. 11:46
 20/86 anonim ***** válasza:
67%

Huh basszus, rossz olvasni a gyerekességed.

1 hónapja szültem. A 3.hét után jöttek rokonok. A fele hozott valamit, a másik fele nem. Eszembe se jutott, hogy kellett volna hozni, mert én a rokonnak örültem, hogy végre láthatom meg büszkélkedhetek a gyerekemmel.

És igen, örültem, hogy aki nem hozott, az nem hozott, mert már nem tudom hova pakolni a plüssöket, és így is kaptam olyan ruhát, ami már nem jó a kislányomra. Persze mondtam, hogy jaj de szuper, meg persze, hogy jó lesz, de igazából már nagyobb méretet hord...

2021. ápr. 5. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!