Babalátogatóba üres kézzel?
Volt nálam szombaton az egyik régi barátom babalátogatóban és abszolút üres kézzel jött.Ez csak nekem fura? Nem várok tizenezres ajándékot, de egy jelképes valami 1000 ft-ért azért nekem alap mondjuk 2 doboz gyümölcslé vagy valami. Régebben ha hozzájuk mentünk is mindig vittünk valamit. Ti is jártatok már így?
képzeljétek el a fordított esetet is, ha azt írom a kérdésben, hogy gáz e ha semmit nem viszek abszolut?
Nem sértődtem meg, csak meglepődtem.
Lehet nagyon más a neveltetésünk ezek szerint, nekik is nyáron jön a gyerek, én már gondolkodtam is rajta, hogy mit vegyek majd nekik, valami frappáns ajándékot akartam nem a 100. csörgőt, de akkor ezt megúsztam.
Ha első babalátogató, akkor ciki..
Ha csak úgy ment, akkor nem gáz.
Első igen.
Nem dacból, de te költesz olyanra aki rád nem?
Még csak az sincs, hogy anyagilag ne tehetné meg bármelyikőnk, de nyilván én sem állok neki vásárolni, mert gondolod kellene?
16-os vagyok
Egyébként én nem akadnék fenn rajta ha nekem nem hoznának, de én nem tudnek menni nélküle
Huh basszus, rossz olvasni a gyerekességed.
1 hónapja szültem. A 3.hét után jöttek rokonok. A fele hozott valamit, a másik fele nem. Eszembe se jutott, hogy kellett volna hozni, mert én a rokonnak örültem, hogy végre láthatom meg büszkélkedhetek a gyerekemmel.
És igen, örültem, hogy aki nem hozott, az nem hozott, mert már nem tudom hova pakolni a plüssöket, és így is kaptam olyan ruhát, ami már nem jó a kislányomra. Persze mondtam, hogy jaj de szuper, meg persze, hogy jó lesz, de igazából már nagyobb méretet hord...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!