Babalátogatóba üres kézzel?
Volt nálam szombaton az egyik régi barátom babalátogatóban és abszolút üres kézzel jött.Ez csak nekem fura? Nem várok tizenezres ajándékot, de egy jelképes valami 1000 ft-ért azért nekem alap mondjuk 2 doboz gyümölcslé vagy valami. Régebben ha hozzájuk mentünk is mindig vittünk valamit. Ti is jártatok már így?
képzeljétek el a fordított esetet is, ha azt írom a kérdésben, hogy gáz e ha semmit nem viszek abszolut?
#60 A koszorús felénk is divat igen, de nem érteke miatt, hanem hogy az ember el ne felejtse, hogy XY az utcából vett, akkor ha náluk van ilyen eset akkor illik legalább egy koszorút viszonozni, ha meg nem vett ő se, akkor nem tragédia ha neki meghal valakije és mi "elfelejtjük".
Mint mondtam, hogy akkor én se viszek itt arra gondolok, hogy én nekem konkrétan több dolog eszembe volt, amit csináltatok nekik egyedi ajándék meg már terveztem, ismerem az ízlésüket, a gyerekszoba stílusát, oda akartam 2 dolgot is egyedileg csináltatni, nem kacatot, de ezek után hogy egy szál virágot nem hoztak nem hiszem hogy nekem muszáj lenne akkor 10-12 ezres ajándékot csináltatni nekik. Nevezzük ezt dacnak vagy minek így van, ennyi. Most ha a te gyereked mondjuk sose kap valakitől ajándékot, te veszel az övének mondjuk? Mert szerintem te se vennél, ha a tied nem kap pfff.. Nyiván ha elmegyek én nem járatom le magam, hogy egy cserepes virágot vagy egy tábla csokit se viszek, de nem , nem fogok nekik tizenezres ajándékot csináltatni, mint terveztem korábban, úgy néz ki kettőnk közül én vagyok olyan jobban hogy várom (vártam) az ő gyereküket is, és már előre gondoltam rá...Legyek akkor gyerekes nem érdekel.
"Most ha a te gyereked mondjuk sose kap valakitől ajándékot, te veszel az övének mondjuk?"
En igen,veszek. Hugom sose vesz semmire ajándékot a fiamnak,en mindig az ovenek. Attol,hogy az anyja ilyen,nem a gyereket fogom szivatni,hogy nem kap ajandekot. De ugy latszik,masok vagyunk 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!