Mindig összegyűrve teszem az üres vizes flakont a
szemetesbe. Viszont 8 hónapos fiam rendre sírva fakad
amikor csinálom. Másnál is volt ilyen?
Gondolom zavarja a zaj.
Az én fiam 1 éves koráig sírt a hajszárítótól.
2014. júl. 3. 22:00
En 8hosom is sir tole. De a szelektivbe teszed, ugye?!
2014. júl. 3. 22:07
3/11 A kérdező kommentje:
Nálunk eleve olyanok a kukák:) külön papír, műanyag...:)
Természetes a szelektív gyűjtés:)
Az orrfújástól is sírt, de arról leszokott
Én azt csinálom, hogy ha sír vagy megijed valamitől, akkor már előre mutatom, mit fogok csinálni, nagyokat nevetek, mint ha viccelődnék, és utána csinálom. Pl. félt a botmixertől sokáig, aztán mielőtt bekapcsoltam mutattam neki a gépet, és hogy "bzzz, bzzzz, bzzzzzzzzz", aztán felnevettem, és így tovább, egy fél percet és utána fokozatosan be is kapcsoltam és elfogadta. Ijedten nézett, de én csak nevettem, ezért ő is kétkedve mosolyogni kezdett. Nálunk is szelektív a kuka, mi is így gyűjtjük és volt hasonló gond, de fokozatosan csináltam ezt is és elfogadta. 7.5 hós
2014. júl. 3. 22:58
az én lányom is fél tőle, 11 hónapos.
a szelektívbe dobjuk mi is, ami oda való :D
2014. júl. 3. 23:47
6/11 A kérdező kommentje:
A pelenkán filóztam csak, hogy melyikbe menjen:)))
Az első gyereknél még volt biopelenka, ami lebomlós...sajnos már nem forgalmazzák ott ahol vettem:(
az eredeti témára visszatérve...én is azt próbálom, hogy mutatom mit csinálok, a kezébe is adom a flakont...
z én kicsim az elektromos fogkefétől fél. Ha akkor mosok fogat, amikor ő is ott van, akkor visítva rohan az apjához és felmászik rá! Pár hónapja még a wc-lehúzás hangjától kapott frászt! :)
2014. júl. 4. 10:32
Az eldobható pelenkát külön gyűjtöm, nem dobom a szelektívbe, mert akármilyen is alapanyaga, szennyezett marad, így én ezzel nem bíbelődök. Nagyrészt moshatót használtunk eddig úgy is.
2014. júl. 4. 10:55
Kb. 8 hónaposan az én fiam is sírt tőle, aztán egyik napról a másikra elmúlt a félelem. Addig igyekeztem úgy gurigázni, hogy ne legyen a közelben. Volt, hogy az erkélyen csináltam. A flakonok megvárták, míg férjem hazaért. :)
Pelenka: a moshatót nem kell kidobni. ;) Mi tetrát használunk, nagyon szeretjük.
2014. júl. 4. 14:29
10/11 fjodor válasza:
Nem kell 8 hónaposnak lenni ahhoz, hogy valaki kikészüljön a PET palack "ropogtatásától". Én 64 éves vagyok, de a világból ki lehet vele üldözni! A feleségem profi ebben, TV-nézés közben (női technikával) iszik egyet,(horpadtra szívja) ROPOGÁS!!, majd mikor leveszi a szájáról, megint ROPOGÁS!! Úgyhogy ne csodálkozzál ha a gyermeked első szavai ezek lesznek -ANYA EZT SÜRGŐSEN HAGYD ABBA !!!
2014. okt. 10. 20:52
Kapcsolódó kérdések: