Ha az ÜRES WC-be beledobná a babátok a saját pólóját, kimosnátok és ráadnátok ujra? Vagy dobnátok ki?
Miért, lesz valami baja tőle a pólónak? :-)
Kimosnám, ahogy kimosnám ha véletlenül bekakil, vagy bepisil, azt se dobjuk ki, nem? :-)
Mivel ismerem a saját házamat, tudom, mennyire tartom tisztán a wc-t, így kimosnám és ráadnám újra.
Egyébként nagyon találó, tényleg csak kimossuk és újra ráadjuk a kakás, pisis, összehányt holmikat is.
Ha otthon történik, akkor igen! Előtte áztatnám, aztán magas hőfokon mosás.
De ha idegen helyen, akkor nem, semmiképpen nem venném ki onnan, pontosabban azt sem tudom, mit tennék, mert ugye eldugul a wc, ha benne marad...
De biztos otthon dobta bele, mert más mosdóban miért vetkőzne, és vinné a pólóját a wc-hez...:)
Hu az én gyerekem mi mindent dobált a wc-be!!! MIdnent kimostam- játékokat sterilizáltam, kiszárítottam... mindent visszakapott.
Persze ez otthon történt, ha nyilvános wc-be esne valami babacucc - ki sem venném onnan! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!