Ti mit csináltok az üres bébiételes üvegekkel?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 09:27
1/7 anonim válasza:
Kimosom és elteszem. Mikor jön a befőző szezon, előszedem és nagymama megtölti mindenféle finomsággal.
2/7 gabszem válasza:
kuka, nem tudok vele mit kezdeni (mondjuk nem sokat használunk, legtöbbször főzök neki)
3/7 anonim válasza:
Viszem az oviba festős üvegnek-nagyon szeretik az óvónénik,de nekem se sok van egyébként,mert én főzök neki.
4/7 anonim válasza:
Nekemk sem volt túl sok, én mindig kidobáltam, mert semmire nem tudtam felhasználni. Aztán egyszer nálunk volt anyukám, mikor látta hogy ki akarom dobni, azt mondta neki jó lenne. Na onnantól kezdve nem dobáltam ki, odaadtam anyukámnak. Ő pedig dzsemeket rak el bennük, amiből persze nekünk is ad. Eperdzsem, szederdszem, sárgabarack lekvár, stb. Ezek nagyon jól jönnek, mikor csak előveszem palacsintához, vagy bármihez. Szilvából inkább nagy üvegbe tesz, mert szilvából sok van nekik.
5/7 anonim válasza:
ha nagy ritkán veszek,akkor kidobom utána az üveget.
6/7 anonim válasza:
Kidobom. Én nem értem, hogy lehet ezeket befőzéshez felhasználni. Ezeknek nem lehet rendesen visszacsavarni a tetejét, nem zár úgy, mint a befőttes üveg. Legalábbis, amiket eddig én vettem az így volt.
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyeség, de én párat összegyűjtök egy dobozba, emlékül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!