Mit csináltok az üres bébiételes/italos üvegekkel?
Szia!
Én az üdítős bébiüvegben szoktam szállítmányozni a teagranulátumot ha megyünk valahova. Amikor még kisebb volt, akkor szintén ebben az üvegben a forralt vizet.
A rendes bébiételesbe szoktam önteni az egyszer használt olajat, hogy még egyszer fel tudjam használni, ne a serpenyőben álljon.
Vizeletmintát is szoktam benne vinni a terhesgondozásra :)
A nagyját a szelektív hulladékgyűjtőbe dobálom, mindig csak pár darabbal tartok meg.
Fel lehet használni a nyári-őszi befőzések, tartósítások során (pl. szoktunk házilag "Erős Pista" paprikakrémet készíteni, annak nagyon jó, vagy szárított dolgok - pl. kamilla, fűszernövény tárolására is jó.)
Megkérdeztem egy pár szomszédasszonyt, nekik is kellett. úgyhogy eddig elkeltek.
Ha esetleg felmarad, akkor betesszük a szelektív gyűjtőbe.
Egy párat eltettem, h legyen vizelet szállítására (vérvételhez). :)
Egy a b.kocsi aljában szokott lenni 1-2 adag (száraz) tápszerrel.
Van elrakva saját készítésű bébiételnek pár darab; és tettem ritkán használt fűszert is néhányba (oregano, kakukkfű), mert ezeknek nem volt tartóm. A fűszersókat eltenni is jó bennük, nekem a szárnyas-, grill-, halfűszerek és pácok nem szoktak elfogyni egyszerre, így sokszor összecsomósodtak, bepárásodtak a papírjukban.
A többi megy a dédihez, ő befőz, növényeket szárít és rak el.
Nálunk sosincs felesleg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!