Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok a bébiételes...

Mit csináltok a bébiételes üvegekkel?

Figyelt kérdés
Van vagy 100 db, de kidobni nem akarom. Ti mit csináltok vele?
2011. márc. 17. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Én jó párat odaadtam anyósnak, és lekvárt, paprikaőrleményt, mézmintát, ilyesmit fog beletenni. Aztán mikor mondta, hogy elég lesz, akkortól kidobtam.
2011. márc. 17. 13:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kimosom őket, elteszem egy nagy szatyorba és a férjemmel elvisszük a szelektív hulladékgyűjtő szigethez.
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Következő terhességnél jó volt pisit szállítani benne, aztán használom még fűszereknek, gyöngyöknek, maradékot tárolni benne, de ez csak az 1%, a többi 99% landolt a kukában.

Itt olvastam, hogy volt aki levitte oviba, bölcsibe, suliba, ott örültek neki, szintén tárolásra használni.

Ha nem akarod, hogy bébiüveg raktár legyen a lakásodból, inkább passzold el vagy dobd ki :)

4/9 anonim ***** válasza:
100%

Elviszem egy néninek a piacra, aki reszelt tormát árul benne.

Lehet benne pirospaprikát, szezámmagot, egész fahéjat stb. tárolni, de itt olvastam nemrég olyat is, hogy dzsemet tesznek el benne.

2011. márc. 17. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Tárolásra használom, illetve cserépnek. Ami nem kell, azt szatyorban gyűjtöm, majd ha sok összegyűlt, elviszem a szelektívbe.
2011. márc. 17. 13:14
 6/9 anonim ***** válasza:
És ha feltennéd valahova meghirdetve,hogy elvihető?Szerintem valakinek biztos kellene,befőzésre vagy mittomén.
2011. márc. 17. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Én gyerekekkel foglalkozom és szuper, mikor hirtelen kell valami, amire lehet üvegfestékezni, vagy "akváriumot" csinálni belőle. Szerintem kérdezz meg egy ismerős tanítót, vagy óvónőt, hátha érdekli a dolog.
2011. márc. 17. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én lekvárt szoktam bele főzni. Mi nem vagyunk egy nagy lekvárevő család, de a bébiételes üveg az a mennyiség, ami egyszerre (pl. sütibe) vagy 1-2 hét alatt elfogy a hűtőből.

Fűszer tárolására is kiválóan alkalmas, én is ebben hordtam a pisimintát :) Ajándékot is lehet bele készíteni: különleges lekvárt, szószt, bőrradírt...

2011. márc. 17. 15:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Apukámnak adtam belőle szögeket, csavarokat egyéb kütyüket tárol

Anyukám és én fűszereket tárolunk benne. Én még a gyöngyeimet is amelyikből sok van.

Raktam félre is, jó lesz ha majd a gyerek vízfestékezik ecsetmosónak. De akár színes, zsírkréta stb tárolónak is.

2011. márc. 17. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!