Mit csináltok a bébiételes üvegekkel?
Következő terhességnél jó volt pisit szállítani benne, aztán használom még fűszereknek, gyöngyöknek, maradékot tárolni benne, de ez csak az 1%, a többi 99% landolt a kukában.
Itt olvastam, hogy volt aki levitte oviba, bölcsibe, suliba, ott örültek neki, szintén tárolásra használni.
Ha nem akarod, hogy bébiüveg raktár legyen a lakásodból, inkább passzold el vagy dobd ki :)
Elviszem egy néninek a piacra, aki reszelt tormát árul benne.
Lehet benne pirospaprikát, szezámmagot, egész fahéjat stb. tárolni, de itt olvastam nemrég olyat is, hogy dzsemet tesznek el benne.
Én lekvárt szoktam bele főzni. Mi nem vagyunk egy nagy lekvárevő család, de a bébiételes üveg az a mennyiség, ami egyszerre (pl. sütibe) vagy 1-2 hét alatt elfogy a hűtőből.
Fűszer tárolására is kiválóan alkalmas, én is ebben hordtam a pisimintát :) Ajándékot is lehet bele készíteni: különleges lekvárt, szószt, bőrradírt...
Apukámnak adtam belőle szögeket, csavarokat egyéb kütyüket tárol
Anyukám és én fűszereket tárolunk benne. Én még a gyöngyeimet is amelyikből sok van.
Raktam félre is, jó lesz ha majd a gyerek vízfestékezik ecsetmosónak. De akár színes, zsírkréta stb tárolónak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!