Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok a kiürült...

Mit csináltok a kiürült bébiételes üvegekkel? Jók valamire?

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 18:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyu lekvárt adagol bele, mert igy higiénikusabb, nem romlik meg a nagy üveggel, mikor beletúrunk pl vajas késsel:)
2010. nov. 24. 18:36
 2/15 Adnil25 ***** válasza:
100%

Szia. Én a zöldség és gyümölcspüréket abban fagyasztom le. Persze a felesleget én sem tudtam hova rakni így halmozódott, aztán a sógornőm szólt hogy neki kell,( ő tejleadó) így oda adtam vagy 35 üveget. Most már kevesebb üvegeset eszik így lassabban gyűlik, de én sem nagyon tudom hogy hova lehetne rakni. Talán a szelektív gyűjtőbe.

Az lenne egy jó ötlet ha a boltokban lenne ilyen bébiételes üveg gyűjtő.

2010. nov. 24. 18:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi szintén ebbe rakjuk el a lekvárt, a darált paprikát, ilyesmit.
2010. nov. 24. 18:38
 4/15 anonim ***** válasza:
én ha előre készítek bébikaját, abban fagyasztom, így egy adag. szintén lekvárt is rakunk el benne és paradicsomlét, ha van annyi paradicsom a kertben, mondjuk idén csak 8 kis üvegnyi lett sajna...de az is vmi.
2010. nov. 24. 18:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
én a szelektív kukába hordom le.
2010. nov. 24. 18:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, az őrölt paprikám ebben van.
2010. nov. 24. 18:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sógornőm ebbe teszi a lekvárt!Nagyon praktikus!Mi neki gyűjtjük,már lekvárosat is küldtünk vissza,ogy kérünk még! :)
2010. nov. 24. 18:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
fűszereket tartok benne, így legalább egyforma üvegekben van, nem össze-vissza, és tuti mindenféle fűszernek van üvege, ha nincs tele, akkor még a egy fél tápszeres kanál is belefér (pl. vaniliás cukor adagoláshoz)
2010. nov. 24. 18:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Odadaom a fiam egyik tanárnőjének, pl karácsonyra "hógömböt" készít mindenki az osztályban ebből
2010. nov. 24. 19:16
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

én is főzeléknek fagyasztóba, darált paprikának és fűszereknek használom. Lekvárnak a párom fél fogára sem volna elég:)

De egy időben abban tartottam a tápszert, ha mentünk valahova, és ott kevertem meg, hogy ne a nagy tápszeres dobozt cipeljük magunkkal.

2010. nov. 24. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!