Szerelem nélkül tervezett gyerek?
Úgy gondolom, hogy én arra a hatalmas szerelemre képtelen vagyok. Úgy tudnám leírni az érzéseimet a barátom felé, hogy helyesnek, rendesnek tartom. Egy barátnál jobban szeretem, de nem volt sosem az a nagyon nagy vonzalom közöttünk. (Részemről nem.)
Senkinél sem éreztem korábban sem, nála már ez is több, mint amit bárki iránt éreztem. 3 éve vagyunk együtt
Anyagilag készen állunk (saját ház, autók, jó állás). Kellene még valamire várnunk? Nem lehetünk boldog család szerelem nélkül?
26/N 27/F
Nem, nem fellángolásról beszélek, hanem ködös szerelemről ami ha elmúlik nem marad mögötte semmi.
Egyébként meddő vita ez, mert nem lehet minden érzést egyértelműen definiálni. Bőven van átmenet a rózsaszín köd, meg a rendes ember és kész között, csak nem fogalmazódik meg, szavakkal, egyértelműen. Nem is kell mondjuk. Mint írtam elég, ha őszintén boldog a saját kapcsolatában. Neked is legyen az.
Off:Nekem volt egy pasim akibe nem tudtam beleszeretni, már rosszul éreztem magam emiatt, de tiszteltem és vonzott is valamennyire meg szerettem mint embert.. de ennyi. Aztán 4 honap után szerelmes lettem és akkor kiderült hogy megcsalt.
On:szerintem egy minimális szerelem azért sosem árt, szerintem az kell egy kapcsolatba..
(Nekem nem kell mondani, hogy tanulni kell, 2 diplomás vagyok és a munkámat imádom. A lottós példát pedig nem úgy hoztam ide, ahogy aztán be lett állítva. Hanem úgy, hogy egy lehetőségre várva nem lehet élni.)
A párom "nem tudja", hogyan érzek. Ő nagyon szeret engem, ő jött nagyon utánam. Nem magyar, de itt élt már évekkel azelőtt, hogy összejöttünk. Viszont másik kultúra. Nem nagyon más, de más azért. Az érzelmi életünk langyos víz, ebből gondolom, hogy "nem tudja", hogyan érzek. Részéről azt gondolom, hogy megvan a vonzalom, szeretném viszonozni, de nem tudom. Nem tudom ő milyennek éli ezt meg.
Babát viszont szeretnénk. Áttörést nem hiszem, hogy hozna, de szerintem erősítene rajtunk.
28, így viszont szimplán patkányság az egész és becsapod.
Nektek nem nyugis, szeretetteljes kapcsolatotok van, hanem felszínes, érzelemszegény , nulla intimitással.
Ha ennyit nem tudsz vele megbeszélni, akkor hogy fogsz ezerszer bensőségebb témákat felhozni neki ami a pl a gyerekvállalással is jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!