Szerelem nélkül tervezett gyerek?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy én arra a hatalmas szerelemre képtelen vagyok. Úgy tudnám leírni az érzéseimet a barátom felé, hogy helyesnek, rendesnek tartom. Egy barátnál jobban szeretem, de nem volt sosem az a nagyon nagy vonzalom közöttünk. (Részemről nem.)
Senkinél sem éreztem korábban sem, nála már ez is több, mint amit bárki iránt éreztem. 3 éve vagyunk együtt
Anyagilag készen állunk (saját ház, autók, jó állás). Kellene még valamire várnunk? Nem lehetünk boldog család szerelem nélkül?
26/N 27/F
2021. jan. 7. 13:08
1/40 anonim válasza:
Figyelj kérdező, az a nagy szerelem, akiknél megvan, az is átalakul azzá, amit a párod iránt te is érzel. Ha te így is boldog vagy vele, és ő is veled, akkor döntsetek aszerint, amit súg a szívetek.
3/40 anonim válasza:
Sokan a szerelem elmúlása után mennek szét,mert nem érzik a párjuk iránt utána a szeretetet,a tisztelet,amit a kérdező leírt
4/40 anonim válasza:
Igen, a szerelem egy idő után átvált vmi olyasmivé, amit te érzel. A rózsaszín köd nem marad meg örökké, s talán pont jobb is így gyereket vállalni, mert a kapcsolat így már sokkal erősebb.
5/40 anonim válasza:
Szia én ugyan így voltam és vagyok, de van 3 gyerekünk és együtt vagyunk 27 éve
6/40 anonim válasza:
Mi is így voltunk.
Volt nekem is egy nagy szerelmem, neki is. Sosem szerettünk egymásba szerelemmel de annál többet éreztünk és teljesen jól működik. Van már gyerekünk és tervezünk még
7/40 anonim válasza:
Szerintem nagyon nagy különbség van aközött, hogy valakinél elmúlt a rózsaszín köd, vagy soha nem is volt. Utóbbit elég könnyen meg lehet bánni.
8/40 anonim válasza:
7es vagyok. Mi sem bántuk meg és reméljük ők sem fogják :)
9/40 anonim válasza:
Én sem voltam soha romantikus alkat, nem is pontosan értem, mi az a "rózsaszín köd", amiről beszélni szoktak. Mégis 13 éve együtt vagyunk a párommal, szeretjük és tiszteljük egymást és erős köztünk a ragaszkodás.
10/40 anonim válasza:
Ezzel szerintem egy probléma van. Ha mégis jönni fog az a nagy szerelem neked is, fel fogsz rúgni mindent érte. Természetesen a landolás elmúlik, viszont piszok jó. En tudok táplálkozni a bol az emlékbol, hogy mienk ilyen volt kezdetben, de te le fogsz lépni hogy átéld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!