Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerelem nélkül tervezett gyerek?

Szerelem nélkül tervezett gyerek?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, hogy én arra a hatalmas szerelemre képtelen vagyok. Úgy tudnám leírni az érzéseimet a barátom felé, hogy helyesnek, rendesnek tartom. Egy barátnál jobban szeretem, de nem volt sosem az a nagyon nagy vonzalom közöttünk. (Részemről nem.)

Senkinél sem éreztem korábban sem, nála már ez is több, mint amit bárki iránt éreztem. 3 éve vagyunk együtt

Anyagilag készen állunk (saját ház, autók, jó állás). Kellene még valamire várnunk? Nem lehetünk boldog család szerelem nélkül?

26/N 27/F

2021. jan. 7. 13:08
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
84%
Figyelj kérdező, az a nagy szerelem, akiknél megvan, az is átalakul azzá, amit a párod iránt te is érzel. Ha te így is boldog vagy vele, és ő is veled, akkor döntsetek aszerint, amit súg a szívetek.
2021. jan. 7. 13:12
 2/40 anonim ***** válasza:
71%
1esnek igaza van.
2021. jan. 7. 13:18
 3/40 anonim ***** válasza:
89%
Sokan a szerelem elmúlása után mennek szét,mert nem érzik a párjuk iránt utána a szeretetet,a tisztelet,amit a kérdező leírt
2021. jan. 7. 13:20
 4/40 anonim ***** válasza:
80%
Igen, a szerelem egy idő után átvált vmi olyasmivé, amit te érzel. A rózsaszín köd nem marad meg örökké, s talán pont jobb is így gyereket vállalni, mert a kapcsolat így már sokkal erősebb.
2021. jan. 7. 13:22
 5/40 anonim ***** válasza:
86%
Szia én ugyan így voltam és vagyok, de van 3 gyerekünk és együtt vagyunk 27 éve
2021. jan. 7. 13:24
 6/40 anonim ***** válasza:
80%

Mi is így voltunk.

Volt nekem is egy nagy szerelmem, neki is. Sosem szerettünk egymásba szerelemmel de annál többet éreztünk és teljesen jól működik. Van már gyerekünk és tervezünk még

2021. jan. 7. 13:25
 7/40 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nagyon nagy különbség van aközött, hogy valakinél elmúlt a rózsaszín köd, vagy soha nem is volt. Utóbbit elég könnyen meg lehet bánni.
2021. jan. 7. 13:36
 8/40 anonim ***** válasza:
70%
7es vagyok. Mi sem bántuk meg és reméljük ők sem fogják :)
2021. jan. 7. 13:41
 9/40 anonim ***** válasza:
92%
Én sem voltam soha romantikus alkat, nem is pontosan értem, mi az a "rózsaszín köd", amiről beszélni szoktak. Mégis 13 éve együtt vagyunk a párommal, szeretjük és tiszteljük egymást és erős köztünk a ragaszkodás.
2021. jan. 7. 13:48
 10/40 anonim ***** válasza:
80%
Ezzel szerintem egy probléma van. Ha mégis jönni fog az a nagy szerelem neked is, fel fogsz rúgni mindent érte. Természetesen a landolás elmúlik, viszont piszok jó. En tudok táplálkozni a bol az emlékbol, hogy mienk ilyen volt kezdetben, de te le fogsz lépni hogy átéld.
2021. jan. 7. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!