Érzed úgy néha, hogy mióta gyereked van vége az életednek pedig tervezett gyerek volt?
Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 20:21
1/31 anonim válasza:
Naná. Már rájöttem, hogy nincsenek unikornisok a fejem felett csillámport fingó pónikkal karöltve . Ezt legalább egyszer mindenkinek átfut az agyán az elején. A régi életet temettem inkább hiányzott sokáig, de már minden rendben. 3 éves.
2/31 anonim válasza:
Mindhárom gyerek másfél éves koráig bírtam a 24 órás együttlétet. Akkor sikítva lepasszoltam őket anyósomnak 2 napra, és újra kisimultak a vonásaim.
Most már iskolás a kicsi is, és határozottan évről évre egyre több életem van. :)
3/31 anonim válasza:
Míg kicsi volt, persze. De elmúlik. Tényleg. Ne aggódj ezen. :)
5/31 anonim válasza:
Két éves volt a lányom, amikor azt éreztem, hogy megőrülök. Társaságom nem volt ő pedig reggeltől estig dolgozott heti 6 napot. Borzasztó volt. Sehova nem tudtam elmenni. Aztán munkahelyet váltott és kinyílt a világ. Eltudtam menni fodrászhoz és kozmetikushoz. Nem nagy dolog de nekem az volt mert két órára egyedül lehettem. Hiába imádom de van úgy hogy kell az a két óra.
6/31 anonim válasza:
Igen. Folyamatosan. Én megbántam, sőt mondhatom megbántuk. Ha újrakezdhetnénk, biztos nem vállalnánk. De ugye erről nem szabad beszélni.
7/31 anonim válasza:
Nem. Most teljes az életem. Igaz a páromnak nem derogál a kicsire vigyázni, így tudok szusszanni és tanulni.
8/31 anonim válasza:
Itt senki sem fogja neked elmondani mennyi lemondással jár a gyerek, mennyi küzdelem mennyi veszteség és idegeskedés stb.
Itt mindenki minta szülő, imádja a gyerekét ami persze tervezett volt, a párkapcsolata erős, nincsenek anyagi gondjaik sem.
10/31 anonim válasza:
Nem érzem, hanem tény, hogy így van, mert kiestem a munkaerőpiacról, közmunkára is csak legkorábban a gyerek 7-8. osztályos kora körül látok esélyt (amikor talán már nem fogok kelleni a reggeli elinduláshoz, úgyhogy megoldható a 6 órai kezdés), valamint egyedülálló vagyok, és a "húspiacról" még ennél is durvábban kiestem, alkalmi kapcsolatra sincs semmi esélyem és lehetőségem, nemhogy komolyabbra. 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!