Anya elmegy szülni,a másik gyerek otthon?
Sziasztok! Varom a masodik babamat,es arra lennek kivancsi titeket/elso babatokat megviselt(e) amikor a korhazban toltottetek 2-3 napot?
Nagyon felek ettol,pedig csak majusra vagyok kiirva. :/
A nagy majdnem 3 éves volt, mikor először nagytesó lett, jól viselte.
A középső majdnem kettő volt, mikor a kicsi érkezett, na ő rendesen megborult. De nagyon érdekesen. A kicsit bent kellett hagynom a PIC-en még 2 hétig, én meg esténként hazajöttem. Na, a középső megsértődött, vagy tudomisén, de apjának kellett elétenni a vacsorát, megfürdetni, lefektetni, mert ha én próbálkoztam, ellökött. Aztán aznap, amikor hazahoztam végre a kicsit is, megjavult. :) Szóval mintha nem is én hiányoztam volna neki igazából. :D Azóta sem értem. :)
20 hónapos volt a nagy, 5 napot voltam kórházban. Ez alatt nem tudtunk találkozni, mert pont megbetegedett. Nem volt túl jó buli. Én a kórházban egy nem teljesen egészséges újszülöttel, vérszegényen, otthon a nagy betegen az idegösszeomlás szélén táncoló férjemmel. De túléltük. A nagy teljesen meg volt rám sértődve, 1 hétig nem is szólt hozzám. Aztán rendeződött a dolog.
Nyugodj meg, minden el fog rendeződni.
Ha olyan emberrel tud lenni, akivel szívesen van, akkor nem lesz gond hidd el.
Igaz nem szülés miatt, hanem krupp miatt feküdt be a 3 éves fiam a férjemmel a kórházba, de naponta 1-2x videó telefonáltunk és semmi gond nem volt. Bohóckodott, le volt foglalva.
Most lesz 4 éves, nemsokára szülök, valószínű most is így lesz majd a helyzet ha távol lesz. Amúgy meg gyerek függő. Az enyémnek sose kottyant meg az ilyen távollét egymástól.
2,5 éves volt, amikor született a kistesója. Éjszaka (fektetése után)folyt el a magzatvíz és mentem be a kórházba. Azon kívül csak egy éjszakát voltam távol, azaz így egyetlen teljes napot volt nélkülem, utána a délutáni alvására haza is értünk.
Nagyon sokat beszélgettünk róla, hogy távol leszek pár napot, de majd küldök képet, beszélhetünk telefonon, ha szeretné. Nagyon szuperül érezték magukat az apjával. Együtt választottak ajándékot a kistesónak (ő is kapott), laza napot tartottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!