Tervezett gyerek a babátok? Vagy ha több van, akkor mindegyik?
Most olvastam, nagyon meglepett, hogy a szüléssel végződő brit terhességek 30-40 százaléka nem tervezett. Tudom, ők elég rosszul állnak a felvilágosítással, és nagyon sok köztük a tinédzserterhesség, de azért kíváncsi vagyok, itthon mi a helyzet. Még akkor is, ha a gyik nem reprezentatív minta. :)
Nem ítélek el senkit, sőt, nagyra becsülöm, ha valaki bevállal egy olyan babát, akire nem számított.
Az első abszolút nem az, 28 évesen becsúszott.
A másodikatsem terveztük, de várható volt, hogy előbb -utóbb ős is becsúszik, ha úgy folytatjuk:-)))
Őt 37 évesen szültem.
4 gyerekből csak egy volt, akit "tudatosan" terveztünk.
De mentségünkre szóljon, hogy mind az anyagi, mind a párkapcsolati háttér megvolt, a korban is benne voltunk (én 29, ő 32), egyszerűen nem tartottuk még fontosnak, hogy családot alapítsunk, mindketten a karrierünkre koncentráltunk.
De nagyon boldogok vagyunk így hatan! :)
szerintem magyarországon is meg van a 30-40% vagy nagyobb az abortusz arány.
Nem tudom angliában milyen a nemkeresök és gyerekeksek szociális támogatása, de németeknél nagyon nagy (lakást kapnak meg mindent a megélhetéshez), így itt tuti hogy az is megtartja aki anyagi okok miatt nem tartaná meg.
Ja nekünk tervezett a bébink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!