Ha valaki 3-4-5 hetes várandósan veszi észre, hogy gyereket vár, és addig dohányzik és alkoholt is iszik (nyári bulik, stb), tehát nem tervezett a gyermek, mennyi az esélye annak, hogy teljesen egészséges gyerek jön a világra?
Figyelt kérdés
Persze miután rájön, abbahagyja a káros dolgokat!2009. aug. 26. 11:24
1/4 anonim válasza:
Az első 4-6 hétben gyakorlatilag csak sejtosztódás és beágyazódás történik nincs közvetlen kapcsolat anya és a "petezsák" között, nincs miért aggódnod!
2/4 anonim válasza:
Én kb.6hetes terhesen tudtam meg hogy babát várok,addig egy doboz cigi 2nap,töményet is ittam egyszer,szóval szerintem nem mi vagyunk az elsők és nem is az utolsók akik ugyanígy járnak!
3/4 anonim válasza:
Annak idején ezt megkérdeztem a dokit, azt mondta semmi hatása rá. Én 4-5 hetesen vettem észre, voltam dokinál... Előtte volt egy 3 napos 30. szülinapi bulim, ahol bizony lecsúszott (úgy óránként) 1 pálinka és megittam pár üveg bort... és hát a cigi :) persze azonnal abbahagytam és előtte sem volt ez rendszeres. ne aggódj...
4/4 anonim válasza:
Ne aggódj! Mi nászúton voltunk, akkor voltam 6 hetes, de még nem tudtuk, mert mielőtt elmentünk Tunéziába a doki azt mondta, hogy nincs baba. Mir ehazajöttünk, már 8 hetes volt(-: (akkor már látta! Ha-ha)
Tunéziában minden nap ittunk fertőtlenítés gyanánt egy-egy pálinkát és néha ittam egy-két pohár vörösbort. Cigiztem is (napi fél/1 doboz). Hazjöttünk, utána dokit váltottam, hátha ő gyorsabban reagálós tipus(-: Megkérdeztem, hogy lehet e baj ebből, hogy nem éppen csak vitaminokkal "táplálkoztam" az elején. Azt mondta, hogy a világon semmi gond nem lesz/lett belőle.(mondjuk nem literszámra ittuk a bort, meg a pálinkát).
Azóta sincs gond, reméljük, nem is lesz. 19 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!