Amikor egészséges a kisgyerek, nem is különösebben kis súlyú, akkor miért problémázik annyi anyuka (apukáktól még nem hallottam), hogy miért nem eszik többet a gyerek?
Ha élénk, jó a kedve, biztos nem éhezik magától egy kisgyerek.
Legfeljebb eljutott arra a szintre, hogy ezzel manipulál.
Pontosan. Ezzel manipulál. Rájön a gyerek pillanatok alatt, hogy ha kihagy egy étkezést, akkor anyuka hozza a kekszet, pudingot, csokit, pufit, habossütit, csak éhen ne haljon az a drága csöppség. Ennyi a titok.
Nálunk arra jöttek rá nagyon hamar, hogy az az ebéd amit főztem, nem kötelező enni ha nem tetszik, de akkor vacsoráig nagyon kellemetlen lesz a farkaséhség, mert semmit nem kap. Nem is válogat egyik sem.
talán mert az első gyerek és nem tudja mi a jó és mi a rossz
nincs tapasztalata amit hall és lát az mind fényezve van (mert ki vallaná be a játszón h az ö gyereke nem tökéletes?)
sajna a média is ezt sugározza és a legtöbb magazin is és benne a temérdek reklám mert önbizalom hiányos mert a rokonok tukmálják mert nem jó a védőnője orvosa
szal sok oka lehet
pedig egyszerű a dolog csak figyelni kell a gyereket
akkor tudd manipulálni egy gyerek ha a szülei hagyják ezt mint ahogy előttem ezt írták is :-) ha engedik neki h a gyerek legyen az aki neveli a szüleit :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!