Mi tegyek? 2 és fél hónapja szültem. Tervezett gyerek, imádjuk, de többet nem nagyon szeretnénk, főleg nem a közeljövőben.
Én éveken át védekeztem Pharmatex krémmel, fémre allergiás vagyok, meg hormonokat sem vihetek be (fog.gátló kilőve).
Ha helyesen használod, nincs baj.
Íme a tapasztalataim:
Tabletta: nehezen oldódik, hosszú várakozási idő, olvadás után csíp, olcsó.
Kúp: könnyebben oldódik, rövidebb várakozási idő, nem csíp, drágább.
Krém: van 1 adagos, meg "kiporciózott" is (6 adag/dz). Előbbi jobb, mert több van benne.
0 olvadási idő, 0 várakozási idő, nem csíp, drága.
Arra figyelj, hogy aktus előtt 2 óra, és utána is 2 óra betartása szükséges a fürdéshez. 1 aktus=1 adag krém/kúp/tabletta.
Ne kenj semmi olyat be, ami közömbösítheti a szert.
Fura levendulás illata van amúgy, és a használata után, ha újra játszadozni kezdtek, apuka alaposan mosakodjon meg (neked 2 órán belül nem lehet), mert ízre nagyon keserű (most pirulok, nem vagyok egy kitárulkozós típus).
Ja, és nem megy át sem a vérbe, sem a tejbe az anyag.
Vény nélkül kapható, de készülj fel, hogy 2000 Ft felett van!
Ja, és tubusost kérj, azzal jobban jársz! Van benne egy fecskendőre hasonlító vmi, abba kell felszívni a krémet.
Ami még eszembe jutott: a háromhavi injekció amúgy hormonos, ha az Azalia nem volt jó, az injekció sem lesz jó, ne próbáld ki!
3. voltam
Köszi!
Holnap utána nézek a gyógyszertárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!