Tervezett gyerek a babátok? Vagy ha több van, akkor mindegyik?
Most olvastam, nagyon meglepett, hogy a szüléssel végződő brit terhességek 30-40 százaléka nem tervezett. Tudom, ők elég rosszul állnak a felvilágosítással, és nagyon sok köztük a tinédzserterhesség, de azért kíváncsi vagyok, itthon mi a helyzet. Még akkor is, ha a gyik nem reprezentatív minta. :)
Nem ítélek el senkit, sőt, nagyra becsülöm, ha valaki bevállal egy olyan babát, akire nem számított.
A kisfiam tervezett volt, most 16 hónapos. A tesót nem terveztük,24 hetes terhes vagyok.
Teljesen kiment a fejemből, hogy a szülés után könnyebb teherbe esni, a fiamra majd egy évet vártunk.
Egyébként szerintem rengeteg becsúszott baba van, max nem mondják. A férjem kollégája tavasszal házasodott, pár hónapos kapcsolatba csúszott be a baba, szeptemberre várják. Régebbi ismerősök már pár éve együtt voltak, mikor terhes maradt a lány, összeházasodtak, mert miért ne, azóta már 3 gyerekük van.
Szóval szerintem nem meglepő a 30-40%, bár a britek kicsit más tészta, ott a kiskorú vagy egyedülálló szülőknek nagyon erős szociális védőhálójuk van, úgymond "megéri" megtartani a becsúszott babákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!