Milyen kikapcsolódásotok van a gyerek mellett? Mennyi idő jut naponta magatokra?
napi max 1 óra
kikapcsolódás nálunk a bevásárlás az is havi 2X2 óra
3 és 5 évesek a gyerekek.
Havonta 2-3-szor elmegyünk a férjemmel kettesben kb.:délelött 11 órától este 8-ig kajálunk valahol (gyros, pizza ilyesmi) utána mozi. Tuti kikapcsolódás! Ilyenkor a nagyszülők vigyáznak a gyerekekre.
Ja, és most várjuk a 3. gyerekünket.
Nekünk is voltak húzós időszakaink, amikor szinte semmi energiánk nem jutott a másikra, de átvészelhető.
Amire akarok, arra tudok időt szakítani. Szerencsére rengeteg segítségem van, anyósék, a szomszéd lány, a párom...bármikor bevethetők, és én sem kattanok be. Persze áldozatokkal is jár, pl. hajnalok hajnalán kelek csak azért, hogy a napi mozgás, sport meglegyen, erre máskor nem lenne időm (este már hulla vagyok, és akkor már inkább a párommal foglalkozom).
Hétköznap már nem nagyon van időm pl. kreatív hobbizni, olvasni, mert dolgozom, de míg itthon voltam a kicsikkel, akkor az alvásidejükben szakítottam ezekre időt. Most a munka miatt ez hétvégékre, estékre korlátozódik.
A párommal követjük a "hetente egy este, havonta egy hétvége, évente egy hét kettesben, gyerekek nélkül" elvet, csodát tesz. :-) De ehhez tényleg kell az, hogy van megbízható segítségünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!