Ki olvasta vagy mit szóltok ehhez a hirdetéshez! Tervezett nemű testvért kiszámolja a meglevő gyerekek adataiból: Gyerekek NEME, születési ÉV HÓNAP és hány hétre születtek, és öcsit vagy hugit szeretnének?
Nem olvastam, de ezzel azokat a buta embereket tudják lépre csalni, akiknek sejtelmük sincs arról, hogy lesz a gyerek, és mi dönti el a nemét.
De biztos van olyan elkeseredett ember, aki képes nekik fizetni, elvégre a pénisznövelő, mellnövesztő, és fogyasztó tablettákat is el tudják adni valakinek.
Mi ez az értelmetlen zagyvalék?
"Pl:
1.Fiú,2000.06.13,40.hétre született,
2.Fiú,2002.07.28,38.hétre született,
Öcsit szeretnénk
Válaszom erre:
2006.10.10.-től 2006.12.16.-ig
Ez folyamatos időszak"
Heee?
Amúgy ezt én is ki tudom neked számolni. Saját módszerrel. 10.000 Ft, számlát tudok adni.
Üdv.
Ez ingyenes 5 fointot se fogadhatok el.Ez kb 92% esély.
Semmi + teehendő nincs csak az általam kiszámolt időszakban összebújni a kívánt nemű kistestvér leszületéséhez.Én Orosházán lakom.
Én csak egy módszert javaslok mely egy,a sok ismert módszer között hogy öcsi vagy hugi foganhasson.
Módszerem alapja:
A gyerek(ek) születési adatai ,terhességi hét és a NEME/NEMŰK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!