Mit szóltok ehhez anyukák?! Elcsodálkoztam!
a mai híradóban láttam hogy 41 éves anyukának 16 gyermeke van. 21 éve van gyesen !
mondta hogy tervezett volt mind..
ti bevállalnátok ennyi gyerkőcöt?
Nem!Ha az első így folytatja a "nemalvást",akkor a második is kérdéses:)
Bár ennyi gyereknél a nagyobbak is biztos besegítenek.Egyébként biztos megvannak a szépségei,egy picit irigylem is...
Én sajnáltam a gyerekeket :(
Nagyon szegények de boldogok,vajon a gyerekek is ezt mondták volna?
Én már nem lepődöm meg, szinte minden napra van egy ilyen hír...
Egyébkén saját szíve-joga hogy hányat vállal...
Nekem jelenleg egy babám van és még egyet vagy kettőt szeretnék...
hiába vannak ennyien, mégse vették el őket a gyámhatóság vagy kik foglalkoznak ezzel, hiszen annyira mégsem élnek nomád körülmények között ezek szerint különben már nem laknának ott a gyerekek velük, enni van mit márha van
van ruha stb.. ez ezek szerint elég a boldogsághoz?
nekem van egy 22 hónapos kislányom de az anyagiak miatt meg a kis lakásunk miatt nem merek egyenlőre bevállalni a kistesót,
de ezt a hírt hallván elgondolkodtam :)
de azt mondják : SOK JÓ EMBER KIS HELYEN IS ELFÉR :)
Én azon csodálkozom a legjobban, hogy a híradóban ez a téma!
Manapság már nem látom a különbséget a Fókusz és a Híradó között!
Bocs az off-ért!
Amúgy nem vállalnék be ennyi gyereket (épp ésszel).
Hát én tuti nem. Már az egy is meggondolandó!
amit én a páromtól kérdeztem miközben 17 hónaposommal pancsiztunk: vajon azok a gyerekek nem vágynak új ruhára? szép bútorokra, saját ágyra? -ebbe nem gondol bele kedves anyuka? felelőtlenség. bár ugye régebben mutattak egy másik családot, azoknál nem voltak anyagi gondok. de itt, ez az élet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!