Csak akkor hozom be, vagy teregetek bent, ha nagyon muszáj. (pl. füst van)
Már 2x bepenészedtünk, nem akarok megint. :(
2012. jan. 15. 12:58
2/18 anonim válasza:
Van egy vendégszobánk, ott szoktam teregetni. De nagyon várom már a nyarat ebből a szempontból is!
2012. jan. 15. 13:00
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,én is így csinálom,szintén a penész miatt.Most jó,mert száraz idő van és fúj a szél,kifújja a ruhákat,de ha esik,szemerkél az eső,akkor mit csinálsz?
2012. jan. 15. 13:01
4/18 anonim válasza:
Ruhaszárítóra, és azt felteszem a villanykályha tetejére. A felszálló meleg pikkpakk megszárítja. (Ha központink lesz akkor a radiátor tetejére már nem fogom tudni felrakni a ruhaszárítót, de akkor gondolom majd a radiátor mellé fogom tenni.)
2012. jan. 15. 13:02
5/18 anonim válasza:
Én a cserépkályha elé szoktam kiteregetni ami a nappaliban van.Igy hamar megszáradnak a ruhák.
2012. jan. 15. 13:07
6/18 anonim válasza:
Általában kint a teraszon, mert fedett, így nem lesz bajuk.
De ha pl. este teregetek, vagy tényleg borzalom idő van, akkor a mi szobánkban teregetek, a radiátor elé.
2012. jan. 15. 13:09
7/18 anonim válasza:
1. vagyok
Ha nem tudok kintre teregetni, akkor a "kinti folyosóra" teszem - tavaly építettük be -, amíg legalább szikkad egy kicsit. Utána a konyhába húzom a szárítót.
Szobába soha többet nem viszek nedves ruhát!
2012. jan. 15. 13:14
8/18 anonim válasza:
én meg bent teregetek, pont azért mert nagyon száraz a levegő...panelban lakunk.
Az ágyneműk összehajtva max 1 nap alatt megszáradnak.
2012. jan. 15. 13:23
9/18 anonim válasza:
szárítógépbe.
2012. jan. 15. 13:26
10/18 anonim válasza:
Az erkélyre teregetek(panel 3.em.)és éjszakára behozom a nappaliba.
Azért nem teregetek csak a szobába mert az öblítő úgymond"berohad" a ruhába,szóval nem lesz friss illata sajna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!