Ti szoktatok turiban vásárolni a babátokra?
Én is a Hádába vásárolok. Csakis. Na, jó néha veszek bodykat Tescoba vagy Auchanba amikor nagyon olcsó. Az a baj, hogy kb.74-es méretig tudsz turizni utána már egyszerűen nincs nagyobb méret vagy legalábbis nagyon kevés és ki kell fogni mert azokat már sokáig hordják a gyerekek és elhasználódik.
3éves anyuka és 40hetes kismama :)
2 éves elmúlt a fiam, de rendszeresen turiban vásárolok neki születésétől. Pl. most ősszel is vettem neki 2 téli kabátot, a kettőt együtt 2000 Ft-ért és senki nem mondaná meg, hogy nem újak. Minek vegyek 4-5 ezerért 1 kabátot, ha úgyis csak 1 idényre hordja?
Csak a cipőre és az alsónadrágokra vagyok "kényes", abból csak újat.
Szerintem nyugodtan adhat a párod rokona két-három zsák ruhát Nektek, szörnyethalás helyett :)
Én is turiban vásárolok (sokszor magamnak is), pénztárcabarát megoldásnak gondolom. Mivel jobb az, amit ezren összefogdosnak előtted, ki tudja miféle népek és tízszer annyiba kerül? :)
Rengeteg mindent vettem/vettünk onnan. Sokszor szinte új állapotú volt, amit vettem, hiszen eleinte a babák nagyon gyorsan kinövik a ruhákat, nincs idejük elnyűni azokat. :D Ritkán, ha kifogok akciót megveszem üzletben is, de csak pl. body-kat. Én is adtam le turiban már egy csomó holmit, vagy eladásra vagy cserére, úgyhogy szerintem nagyon megéri onnan vásárolni, és oda leadni ruhákat. Egyébként másra nagyon lehetőségem nem is lenne, mert vagy megveszek 1 db minőségi ruhát alsó hangon 3 ezerért, vagy kilós turiban veszek akár 8 ruhadarabot 500-ért. Nem mindegy, pláne, hogy már mászik, néha lépked, estére már igencsak használtak a ruhái. :D
Lehet ismerősöd régen járt már turiban, még egy kb. 5-8 évvel ezelőtt én is csak "csöves hely"-nek neveztem őket, de most már egész normálisan néznek ki, és jó a kínálatuk. Ha esetleg összejártok azzal, aki kiakadt a turkáló gondolatán, kérd meg, kísérjen el Téged oda vásárolni, így saját szemével győződhet meg róla, hogy nem is olyan szörnyű, mint gondolta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!