Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti szoktatok turiban vásárolni...

Ti szoktatok turiban vásárolni a babátokra?

Figyelt kérdés
Én sokat, mert bukósak vagyunk! Azt ha le hányja nem sajnálom annyira...! De mikor múltkor párom rokona meghallotta majd szörnyet halt..... :O Szerintetek is kínos? Vagy inkább pénztárcabarát?
2012. jan. 13. 22:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nálunk az egyik hadaban pl balabontaskor mar nyitás elott tolong a tömeg egy csomó tini is jár turizni én pl nemrég babaruhaert mentem és lett egy cimkes vadi új Levi's farmerom is 500ft ert hat azért ez nagyonis megeri sokszor találok cimkes holmit is. Ez pl kilós Turi de darabosban is jók az árak szempontjából, ott meg jobban figyelnek a minőségi árura. Én a tescos Bodyt azért nem szeretem mert a nyakuk általában nem Gombos és kinyulnak. A kínai meg drágább mar mint a Turi a minőség meg borzalmas. Én az aldiban vettem tok jó bodykat
2012. jan. 14. 11:04
 22/26 anonim ***** válasza:
Valóban a legköltségkímélőbb és szerintem egyáltalán nem kínos! Én is szoktam turizni, nagyon szép ruhákat lehet venni, sokszor márkásak is! :) Illetve járok börzére, vaterázok. Ritkán mi is vásárolunk a Tescoban babaruhákat, ha van valami jó akció. Ritka eset, hogy újat veszünk. Csak ha nem kapom meg sehol és nagyon kell valami. Az új ruhákat általában ajándékba kapjuk. :) Ne törődj a rokonokkal!
2012. jan. 14. 13:13
 23/26 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem a Hádát, nagyon köszi mindenkinek, aki infót adott! :-) Legközelebb arra járok, beugrom. Van egy három és féléves lányom, egy másfél éves fiam és most tudtam meg, hogy 18 hetes pocaklakóm is minden valószínűség szerint kislányka. :-) Szóval most már merek venni dolgokat. :-)
2012. jan. 14. 15:34
 24/26 anonim ***** válasza:

Immmmááádom a turikat:)

miskolci vagyok és valóban van itt is Háda... nagyon szép és minőségi babaruhák vannak.

Egyáltalán nem kínos...

De nézz meg egy-egy bulvár újságot,hogy hány milliomos sztár imád turkálókban vásárolni...szóval ,fúlok a sznob emberektól,akik leszólnak minket emiatt..de amúgy nem nagyon érdekelnek:)

További jó turizást mindenkinek:)

2012. jan. 14. 21:35
 25/26 A kérdező kommentje:

Jaaaaaajh milyen jó sokan vagyunk mi TURISOK :D

És igaz ez szenvedély :D

Ma pl. egy annyira frankó szerelést vettem a kislányomnak, hogy még az apja is csak mosolygott és százszor elmondta, hogy milyen Szép :D

Ilyenkor rendesen büszke vagyok magamra hogy vettem potom 500 ft-ért kb. 5000 ft értékűt!

Köszi mindenki :)

2012. jan. 14. 22:21
 26/26 anonim ***** válasza:

jajj kedves Kérdező szívemből szóltál!

Egyszerűen imádok turkálni és azthiszem nállam is ez már szenvedély!Mármint nem maga a turkálás-jó persze az is jó_hanem hogy olyankor olyan büszke és boldog vagyok hogy fillérekért vettem egy csoda gyönyörű rucit akár magamnak akár Apának akár kisfiamnak!

Amikor kapok egy kis kimenőt a gyerkőc mellől nekem nem a fodrászhoz,kozmetikushoz vezet az első utam hanem ÍRÁNY A TURKA!!!

2012. jan. 15. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!