Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti szoktatok turiban vásárolni...

Ti szoktatok turiban vásárolni a babátokra?

Figyelt kérdés
Én sokat, mert bukósak vagyunk! Azt ha le hányja nem sajnálom annyira...! De mikor múltkor párom rokona meghallotta majd szörnyet halt..... :O Szerintetek is kínos? Vagy inkább pénztárcabarát?
2012. jan. 13. 22:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Meg szép hogy vásárolok! A babaruhak nemigen tudnak elhasznalodni olyan rövid ideig horhatok tehát könnyű szépeket kifogni mondjuk pl bodybol nálunk mindig hiány van úgyhogy azt veszek máshol. Épp a rövid hordhatosag miatt sajnálom is a pénzt a vadiujra de azért van olyan főleg amiket úgy kaptunk.
2012. jan. 14. 00:15
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Van rá egy tuti válaszom, ha netán megint rákérdezne. Egyszer voltam turiban barátnőmmel, és ámultam, mennyien járnak oda vásárolni. Erre a barátnőm ezt mondta:

"De kérlek! Ez egy szenvedély!"

2012. jan. 14. 00:22
 13/26 anonim ***** válasza:

Rendszeresen vásárolok turiban, bababörzén és teszvesze/vaterán is. Olyan rugikat vettem már 3-400 Ft-ért, hogy senki meg nem mondaná, honnan való, gyönyörű, márkás darabok, egy kisbaba meg nem tudja elhasználni a ruháit, mert egy hónap alatt kinövi.

Megtehetném, mert keresünk eleget ahhoz, hogy mindig újat vegyek a gyerekeknek, de pazarlásnak tartom, amikor tényleg olyan szuper kis cuccokat lehet olcsón megszerezni.

2012. jan. 14. 07:16
 14/26 anonim ***** válasza:
Bocsi a kérdésért, de itt többen mondtátok Hádá-t, az pontosan hol van? Gondolom, Pesten, s bár vidéki vagyok, azért járok arrafelé gyakran és benéznék, ha már ennyire dicséritek. :-)
2012. jan. 14. 07:18
 15/26 anonim ***** válasza:

Neeem,egyáltalán nem kínos,sokan ot vásárolunk a babáknak,nagyon jó cumokat lehet ott találni,úgyis keveset használják.

Az én anyósom lett nagyon rosszul mikor meghallotta,hogy turizok,a fejemet leharapta hogy merészelek a gyerekre használt ruhát adni??????mire én mondtam neki,nagyon szívesen venném ha valaki átvállalná a gyermekem ruháztatását,sőt kifejezetten örülnék ha csak újakat kapna!!!!!!Elvittem a C&A ba és rámutogattam miknek örülnénk :D azóta 1 árva szó sem esik a gyerek ruháztatásáról:)))) és turizok továbbra is;)

2012. jan. 14. 08:16
 16/26 anonim ***** válasza:

3 éves a lányom,születése óta megrögzött turiba járó lettem. Miért? Mert gyönyörű, alig használt, kitűnő minőségű, egyedi ruhákat találok neki fillérekért. Semmivel se rosszabbak, mint a bébiboltokban vagy kínaikban lévő több ezer forintos ruhák! Nem egyszer megesett, hogy az utcán, itt-ott megszólított ismerős, idegen, hogy ugyan honnan vettük ezt vagy azt a ruhadarabot, mert ő is hasonlóót keres égen-földön, de sehol sem talál... Én meg vagy bevallom töredelmesen, honnan van, vagy elviccelem a dolgot és annyit mondok, hogy a Váci utcában vettem (ott is van HÁDA, ott is szoktam nézelődni, bár ott kevesebb a gyerekruha/.

Kérdezet valaki a HÁDA-t. [link] Én ha Pesten járok, a Rákóczi út 73-ban lévő üzletüket ritkán hagyom ki, mert csak gyerekruhát árulnak.

Tudod, ha valaki megbotránkozik azon, hogy valaki turiban vásárol... az vagy nincs tisztában a gyerekruha árakkal vagy sznob... Ahelyett, hogy megbotránkozna, inkább menjen el, nézzen körül egyszer egy jó turiban:D

Egyébként és vidéken, kisvárosban lakom. Itt ugye az emberek ismerik egymást. Ha tudnád, kik, milyen anyagi hátterű emberek járnak tutiba, el se hinnéd! Valóban, a turizás egyféle szenvedély:D Én is, ha tehetem, akár hetente többször is beugrom, hátah találok valami újabb gyönyörűséget... A 3 évesemnek több ruhája van szinte, mint a másik 3 gyereknek. Ők már kamaszok, nekik nehezebb kifogni dolgokat, de ők se tartják égőnek, ha néha turiból viszek haza valamit nekik...

2012. jan. 14. 08:39
 17/26 anonim ***** válasza:

Háda vidéken is van. Itt megtalálsz mindent:

[link]

2012. jan. 14. 09:07
 18/26 anonim ***** válasza:
Nagyobb vàrosokban is van. Én Pest mellett élek de miskolci vagyok, ott is van 2 vagy 3 Hàda üzlet. Ha otthon vagyok oda is el szoktam menni. Itt pesten meg a Nagy Lajos kir. útjàn lévőt szeretem.
2012. jan. 14. 09:40
 19/26 anonim ***** válasza:
persze. Főleg azért, mert néha jobb minőségűek, mint az újak. A gyerekeimnek csak azok az új ruhái, amiket ajándékba kap. Mindent turiban veszek, a Next ruhák nagyon tetszenek. Egy bizonyos angol turiba járok, csak onnan vásárolok.
2012. jan. 14. 09:41
 20/26 anonim ***** válasza:
Én is Hádában veszem a ruháit! (és senki nem mondaná rá, hogy ezek turkálós ruhák)
2012. jan. 14. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!