Mit szóltok ehhez anyukák?! Elcsodálkoztam!
a mai híradóban láttam hogy 41 éves anyukának 16 gyermeke van. 21 éve van gyesen !
mondta hogy tervezett volt mind..
ti bevállalnátok ennyi gyerkőcöt?
Nem vállalnék be ennyi gyereket.
Azért én megkérdezném a gyerekelet is, hogy tényleg boldogok-e....
* Elozo
En is pont azon gondolkodtam mult heten, hogy SP-t miota adjak a hiradoban... Eleg furcsa, hogy mar ezt is tonkrevagjak a semmit nem ero bulvarral..
off: Tegnap meg az volt a híradóba, hogy Király Linda kezét megkérték :P Igazi hír!!
Én se vállalnék be ennyit. Szerintem felelőtlenség. Nekem néha a kettő is soknak tűnik.
igen..mostanában az is divat lett a híradóban hogy
minden este vmilyen sztár életét mutatják be hogy milyen érdekesség történt vele..
Szerintem tök gáz.
Fodrászra, műkörömre van bőven, a házat meg a kosz tartotta össze. Szépek és aranyosak azok a gyerekek, és látszik, hogy szeretik őket, de én nem szülnék 2-3 nál többet az tuti.
Azért ennél szebben szeretném felnevelni őket.
21 éve van gyesen és 250 ezret kap havonta.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
van ennél cifrább:
amerikaiak és irtózatosan lóvésak, most épp 21gyereknél járnak csak tudnám apunak honnan van ennyi pénze ennyi gyerek után is. Na ők nem 2szobában élnek...
OFF
Azon a híren egyébként jobban elhűltem(gyenge idegzetűek NE olvassák!!),hogy Mexicoban egy asszony megcsászározta magát,mert a baba nem tudott megszületni,és így akarta megmenteni az életét.Lehajtott 3 röviditalt,felvágta magát,majd szólt a másik gyerekének hogy hívja az orvost.Az jött is,és tűvel meg cérnával összevarrta a sebét,majd kórházba szállították.Az asszony is és a baba is megmenekült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!