Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok ehhez anyukák?!...

Mit szóltok ehhez anyukák?! Elcsodálkoztam!

Figyelt kérdés

a mai híradóban láttam hogy 41 éves anyukának 16 gyermeke van. 21 éve van gyesen !

mondta hogy tervezett volt mind..

ti bevállalnátok ennyi gyerkőcöt?

2012. jan. 16. 21:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem vállalnék be ennyi gyereket.

Azért én megkérdezném a gyerekelet is, hogy tényleg boldogok-e....

2012. jan. 16. 21:51
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

* Elozo

En is pont azon gondolkodtam mult heten, hogy SP-t miota adjak a hiradoban... Eleg furcsa, hogy mar ezt is tonkrevagjak a semmit nem ero bulvarral..

2012. jan. 16. 21:51
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

off: Tegnap meg az volt a híradóba, hogy Király Linda kezét megkérték :P Igazi hír!!

Én se vállalnék be ennyit. Szerintem felelőtlenség. Nekem néha a kettő is soknak tűnik.

2012. jan. 16. 22:03
 14/28 A kérdező kommentje:

igen..mostanában az is divat lett a híradóban hogy

minden este vmilyen sztár életét mutatják be hogy milyen érdekesség történt vele..

2012. jan. 16. 22:06
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vállalnék, még akkor sem, ha minden körülmény megfelelő lenne hozzá! Nem tudnék jó anyja 16 gyereknek!
2012. jan. 16. 22:11
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök gáz.

Fodrászra, műkörömre van bőven, a házat meg a kosz tartotta össze. Szépek és aranyosak azok a gyerekek, és látszik, hogy szeretik őket, de én nem szülnék 2-3 nál többet az tuti.

Azért ennél szebben szeretném felnevelni őket.

21 éve van gyesen és 250 ezret kap havonta.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2012. jan. 16. 22:13
 17/28 anonim ***** válasza:

van ennél cifrább:

[link]

amerikaiak és irtózatosan lóvésak, most épp 21gyereknél járnak csak tudnám apunak honnan van ennyi pénze ennyi gyerek után is. Na ők nem 2szobában élnek...

2012. jan. 16. 22:19
 18/28 anonim ***** válasza:
37%
Már a múltkor is voltak a tvben.Szerintem tisztességesen nevelik a gyerekeket(vagy azok egymást),ennyi gyereknél már ez is valami,sőt,ilyen anyagiak mellett nagyjából ez a legtöbb,amit tehetnek.Mi minőségi családtervezést és gyermeknevelést folytatunk,ők meg mennyiségit.
2012. jan. 16. 22:26
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg a hideg is kiráz, hogy 16-szor kéne átélnem a szülést. Az utolsó már biztos úgy sétált ki.
2012. jan. 16. 22:30
 20/28 anonim ***** válasza:
42%

OFF

Azon a híren egyébként jobban elhűltem(gyenge idegzetűek NE olvassák!!),hogy Mexicoban egy asszony megcsászározta magát,mert a baba nem tudott megszületni,és így akarta megmenteni az életét.Lehajtott 3 röviditalt,felvágta magát,majd szólt a másik gyerekének hogy hívja az orvost.Az jött is,és tűvel meg cérnával összevarrta a sebét,majd kórházba szállították.Az asszony is és a baba is megmenekült.

2012. jan. 16. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!