Mit szóltok ehhez anyukák?! Elcsodálkoztam!
a mai híradóban láttam hogy 41 éves anyukának 16 gyermeke van. 21 éve van gyesen !
mondta hogy tervezett volt mind..
ti bevállalnátok ennyi gyerkőcöt?
Szerintem képtelenség ennyi gyereknek bizalmas anyukájának lenni.
Az anyagiak... Szegény gyerek egyike a 16ból... nem tehet semmiről, ugyan úgy kezdte mint az én gyermekem...mégis joggal kérdezheti ő miért nem élhet úgy mint akár az enyém. Mi van ha egyikük orvos lehetne? 250e ft havi fizetésnek 1-2 gyerek mellett nem a legrosszabb ( na de nem is jó ha csak az egyik szülő dolgozik ennyiért) de 16 gyerekhez:O.... Hihetetlen, hogy ilyen körülmények között felnő ennyi gyerek amikor én minden nap a kislányomnak sterilizálok mindent a lakásban, hogy minél kevesebb vírus jusson el hozzá ami most a levegőben van.
Ráadásúl szegény gyerekek elmennek az iskolába és jól kigúnyolják majd őket, hogy hogyan élenk és hogy ezért őket a tv-ben mutogatták. Miért érdemlik ezt? Semmiről nem tehetnek. ugyan olyan séllyel jöttek a világra mint a mi (felelős szülők) gyerekei. Miért rontották el az életüket már azzal, hogy megszülettek?
(egyébként 16 gyerek...2 szoba....pl a 16.-at hol csinálták hogy ne vegyék észre???...fúj...)
Egyébként nem csoda hogy nem emlékeznek a szülinapra. Szerintetek megünneplik azt minden évben és torát meg ajándokokat vesznek?
***Sajnálat, harag és undor....
köszi szépen a sok választ !!!!
úgy látom mindannyian egyetértünk :)
sziasztok
23-hoz hagy szóljak légyszi! Már ovodában rossz a gyereknek ha azt látja, hogy másnak valami játéka van és neki nem lehet, Ő pedig nem érti mi az a pénz és azt hol osztogatják:) Egy gyereknek amíg gyerek nem szabad megtapasztalnia azt, hogy gondok vannak. Legyen gyerek és ne könyvelő. Az én gyerekemnek halomra áll a játékgyűjteménye. Mégis miből godnolod, hogy nem együtt játszunk vele? Éjjel nappal vele vagyok szinte szerelmesek vagyunk egymásba. Mégis vagány igényes (,,drága") ruhákat adok rá és a legszupibb játékokat veszem neki, amit együtt fedezünk fel. Szerintem aki úgy vállal gyereket, hogy megalapozta a gyermeke születését és jövőjét az nyilván vágyik a gyerekre és szeretetben neveli fel.
Ráadásúl a tv-ben mutatott család nem csak szegény volt. Igéénytelen is. Az igénytelenség idejében (lásd középkor) hódítottak a betegségek. Nem egészséges ilyen körülmények között 1 gyereket sem felnevelni. Rossz elhet a gyerekeknek hogyha valamikor majd látnak tv-t akkor az megy benne milyen sikeres emberek vannak milyen szép ruhában és milyen jó körülmények között. Ráadásúl nem sok esély van arra, hogy valaha is kikerülhet majd ebből a sorsból. Szülői támogatás az oktatáshoz....?
Nem az anyagiak a legfontosabbak, persze: de magyarázza már meg a kedves válaszoló, hogy lehet fizikailag megoldani, hogy 16 gyerekre odafigyelj szülőként, hacsak kamaszkorig is. Nagyon szereti naponta 5 percig...a legtöbb ember azért nem szül 16 gyereket, mert ismeri a saját határait, és itt nem a pénzre gondolok.
Tudom, régen is ennyit szültek a nők, csakhogy akkor sajnos 16-ból kevés nőtt fel. Más volt a világ, egymást nevelték a gyerekek...én nem szülnék a gyerekemnek nevelnivalót, a neveléshez ott vagyok én, mint szülő.
köszi a további hozzászólásokat
nem hittem hogy ennyien írnak majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!