Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogyan adhatnék le 40 kiló...

Hogyan adhatnék le 40 kiló felesleget különösebb megterhelés, erőfeszítés nélkül?

Figyelt kérdés

160 cm és 104 kg vagyok.

60-70 kg-nak kellene lennem.

Akaratgyenge vagyok, kitartásom nincsen.

Önbizalmam 0, nem hiszek magamban h akár csak 10 kg-ot is letudnék adni.

Nem vagyok híve a mozgásnak, egy kevés is nagyon fárasztó.

Nem látok kiutat.

Energiaszintem alacsony, a kemény edzésektől megriadok.

A biciklizés, ami régen élvezet volt, ma már szükséges rossz, nem hittem el, h pár tekeréstől kifáradok és folyik rólam a víz. A drasztikus életmódváltáshoz nem vagyok elég elhivatott mert szénhidrát és édességfüggő vagyok és anyagilag viszonylag keveset tudok hozzátenni az egészségemhez. Ami sótlan v cukormentes számomra íztelen, ehetetlen, én pedig unalomból és élvezetből eszek.

Sajnos a napirenden is változtatni kellene, mert nappal alszom, így eltolódik az evés, így még késő éjszaka v hajnalban is eszem.

Szeretek úszni csak nem tudok és nincs a közelemben felnőtt úszásoktatás. (Vidéken lakom)

Biciklizni is szeretek de pár méter és kifulladok.

Volt elliptikus trénerem, de eladtuk, mert alig használtam.

Túl lusta vagyok és elkényelmesedett.

Szeretem a zöldséget, a gyümölcsöt, de nem tudom megfizetni ezért ritkán jutok hozzá. A csipszről, pufiról képtelen vagyok lemondani.

Ha kell, tudnék salátán is élni, de csak kizárólag vmilyen hússal v tonhallal és bő öntettel. Gyorsétterembe nem járok, mert drága.

Sokszor viszont csak mirelit pizzát v fagyasztott terméket tudok enni mert az van otthon.

Főzni nem főzök, mert szinte semmit nem tudok főzni.

Anyukám főz, ha van ideje, én max. egyszerű tésztákat főzök v instant levest, konzervet, készételt. Nehezebb ételekbe már nem fogok bele.

Még vmi: Kipróbáltam egy fogyasztószert, pár hétig ittam, semmi eredményt nem hozott mert a kalóriabevitelt és a zsírokat, szénhidrátot nem csökkentettem. Sajnos az en szenvedélyem az evés.

Ha este 6 után nem ennék semmit, magamat ismervén, nem bírnám ki, túl nagy lenne a sóvárgás. Segítsetek! Nem akarok 150 kilóra felmenni!

Ja, és antipszichotikumot szedek + injekcióra járok amitől még jobban hízok.

De az orvos még nem engedi h ezeket elhagyjam, mentális beteg vagyok.

aug. 31. 23:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
22%
Az igaz, hogy a stressztől is lelehet fgyni, ha a gyomrodra megy, de nagyon sok betegséged lehet tőle. Akkor én inkább kövér maradok, mint gyomoridegből fogyjak
szept. 3. 07:42
 52/61 anonim ***** válasza:
71%

Vajon mi az oka, hogy a kérdező ennyire eltűnt és nem reagál most már semmire? Talán rájött, hogy senki nem fogja a kis buksiját simogatni? Talán nem tudja elviselni, hogy senki se ad neki igazat?

Kérdező, nos? Miért nem vagy hajlandó válaszolni és életjelet adni? Gyáva vagy szembenézni az igazsággal, ami nem az, amit te annak hiszel?

szept. 3. 07:55
 53/61 anonim ***** válasza:
100%
#51. Válaszoltunk a kérdésére, innentől fogva az ő felelőssége, hogy mit kezd a válaszokkal, és nekünk már ehhez nincs közünk.
szept. 3. 08:59
 54/61 anonim ***** válasza:
15%

Először a dilibogyókról kéne lejönnöd! Már így sincs agyad!

A sport elég boldogsághormont termel, nem kell gyogyó, attól csak elsorvad mindened!

Én heti 6x edzek, abból az egyik futás+láb edzés. Mindent a határon edzek, a futást is a lehető leggyorsabban, bár "csak" egy számomra értelmes időben, 30 percben. A 10 km már nem kényelmes végig határteljesítményen. Az 5 másik kemény súlyzós edzés, saját testsúlynál nagyobb súlyokkal. Szintén a határaimat feszegetve. Rengeteg idő, pénz, energia! És közel sem tökéletes a végeredmény. De folyamatosan tartom a súlyomat, jó a közérzetem, jó a kinézetem. Munkám is fizikai munka!

szept. 3. 21:18
 55/61 anonim ***** válasza:
78%
54-es, már ne haragudj, de szerinted ez kit érdekel te mit csinálsz? A primitív véleményedről a gyógyszerekről meg már ne is beszéljünk...
szept. 3. 21:22
 56/61 anonim ***** válasza:
100%
#31es én nem pontoztalak le, de azért az hogy szerinted 60 kilóval is dagadt lenne az elég nagy baromság már ne is haragudj, a többiben egyetértek veled és a többiekkel.
szept. 6. 02:03
 57/61 anonim ***** válasza:
16%

"mert 60-nál még lenne rajtad súlyfelesleg."

Itt hol szerepel az, hogy szerintem "dagadt" lenne, ahogy fogalmaztál?

Az, hogy van valakin súlyfelesleg az nem egyenlő a dagadt kifejezéssel. 159 centi vagyok, tudom, hogy mit beszélek, ha azt mondom, hogy 60 kg-nál még lenne rajta súlyfelesleg.

Most mi értelme volt ennek a kötekedésednek? Nem bírtad volna ki, ha nem szólsz be teljesen értelmetlenül?

És mint írtam, a kérdezőnek 50 kg a normális. Szerinted a plusz 10 kg az hol a dagadt kategória? Belemagyarázod a hülyeségeidet, hogy csak azért is kötekedj.

szept. 6. 05:40
 58/61 anonim ***** válasza:

Különösebb megterhelés, erőfeszítés nélkül?

Sehogy.

A fogyásban rendeteg meló van, hosszú hónapok, évek munkája, borzasztóan nehéz, állandó harc a saját tested ellen. Tenni akarás, Türelem, kitartás nélkül esélyed sincs. Mondom ezt úgy, hogy én közel 6 éve csinálom, csak a fogyás 4 év volt. És minden nap küzdök azóta is, csak most már a visszahízás ellen. És ennek soha nem lesz vége, csak ha feladod, vagy ha meghaltál. Erre készülj, egyéb esetben csak össsze- vissza fog jojózni a súlyod fel le, mert a " fogyókúra" és a " leszarom,nem bírom tovább" hullámvasút fog váltakozni az életedben. Az első közel 20 év nekem is ez a hullámvasút volt, mikor próbáltam lefogyni. Aztán meguntam, és egyre betegebb is lettem, szóval véglegesen változtatni kellett.

okt. 9. 02:16
 59/61 anonim ***** válasza:

Ha a csipszet meg tudod fizetni, akkor a zöldséget is meg tudod.

Ilyen hozzáállással mire számítasz? Senki nem tud helyetted tenni magadért. Én 170 kilóról fogytam 64re. Szerinted nekem nem fájt a mozgás? Nem volt fárasztó? De, igen. Sírtam, szenvedtem, kínlódtam! Mert beláttam, hogy veszélyben van az életem, és változtatni kell.

Ha elég szar lesz neked is, majd te is bevállalod, vagy előbb utóbb belehalsz. Mert a hízás nem fog megállni...

okt. 9. 02:28
 60/61 anonim ***** válasza:
Mennyi idő alatt lehetett 106 kilót fogyni és hogyan, 59-es?
okt. 9. 15:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!