Hogyan adhatnék le 40 kiló felesleget különösebb megterhelés, erőfeszítés nélkül?
160 cm és 104 kg vagyok.
60-70 kg-nak kellene lennem.
Akaratgyenge vagyok, kitartásom nincsen.
Önbizalmam 0, nem hiszek magamban h akár csak 10 kg-ot is letudnék adni.
Nem vagyok híve a mozgásnak, egy kevés is nagyon fárasztó.
Nem látok kiutat.
Energiaszintem alacsony, a kemény edzésektől megriadok.
A biciklizés, ami régen élvezet volt, ma már szükséges rossz, nem hittem el, h pár tekeréstől kifáradok és folyik rólam a víz. A drasztikus életmódváltáshoz nem vagyok elég elhivatott mert szénhidrát és édességfüggő vagyok és anyagilag viszonylag keveset tudok hozzátenni az egészségemhez. Ami sótlan v cukormentes számomra íztelen, ehetetlen, én pedig unalomból és élvezetből eszek.
Sajnos a napirenden is változtatni kellene, mert nappal alszom, így eltolódik az evés, így még késő éjszaka v hajnalban is eszem.
Szeretek úszni csak nem tudok és nincs a közelemben felnőtt úszásoktatás. (Vidéken lakom)
Biciklizni is szeretek de pár méter és kifulladok.
Volt elliptikus trénerem, de eladtuk, mert alig használtam.
Túl lusta vagyok és elkényelmesedett.
Szeretem a zöldséget, a gyümölcsöt, de nem tudom megfizetni ezért ritkán jutok hozzá. A csipszről, pufiról képtelen vagyok lemondani.
Ha kell, tudnék salátán is élni, de csak kizárólag vmilyen hússal v tonhallal és bő öntettel. Gyorsétterembe nem járok, mert drága.
Sokszor viszont csak mirelit pizzát v fagyasztott terméket tudok enni mert az van otthon.
Főzni nem főzök, mert szinte semmit nem tudok főzni.
Anyukám főz, ha van ideje, én max. egyszerű tésztákat főzök v instant levest, konzervet, készételt. Nehezebb ételekbe már nem fogok bele.
Még vmi: Kipróbáltam egy fogyasztószert, pár hétig ittam, semmi eredményt nem hozott mert a kalóriabevitelt és a zsírokat, szénhidrátot nem csökkentettem. Sajnos az en szenvedélyem az evés.
Ha este 6 után nem ennék semmit, magamat ismervén, nem bírnám ki, túl nagy lenne a sóvárgás. Segítsetek! Nem akarok 150 kilóra felmenni!
Ja, és antipszichotikumot szedek + injekcióra járok amitől még jobban hízok.
De az orvos még nem engedi h ezeket elhagyjam, mentális beteg vagyok.
Személyre szabott edzésterv, és étrend.
Tudom, nagyon nehéz lesz megválni a kedvenceidtől, de muszáj áldozatot hozni.
Nem fog a hasad, csakúgy magától eltűnni
#2 Hát kösz, ezzel most nagyon ki lettem segítve :(
Olyat mondj amit nem tudok és számomra is kivitelezhető.
Pont a kemény munkát és a megterhelést szeretném kiküszöbölni. Mert ez nem én vagyok aki erre hajlandó.
De miért van az, h egyesek kemény edzések és erőfeszítések nélkül is képesek leadni különféle "csodaszerekkel" X kilót? És még csak meg sem kell válniuk a kedvenc ételeiktől?
Hány ilyet olvasni.
Vagy ez mind csak mese?
3#
Várhatsz a csodára, addigra nem fogsz átférni az ajtón 🚪
Az jött le nekem a szövegedből, hogy büdös a mozgás.
Azt hiszed bárki megsajnál?
5#
Ez egy élet igazság
Nem kaphatsz mindig olyan választ, amit te akarsz hallani
"Túl lusta vagyok és elkényelmesedett"
"Szeretem a zöldséget, a gyümölcsöt, de nem tudom megfizetni ezért ritkán jutok hozzá. A csipszről, pufiról képtelen vagyok lemondani"
Sajnálom, hogy nem vagy képes szembenézni a problémákkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!