Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogyan adhatnék le 40 kiló...

Hogyan adhatnék le 40 kiló felesleget különösebb megterhelés, erőfeszítés nélkül?

Figyelt kérdés

160 cm és 104 kg vagyok.

60-70 kg-nak kellene lennem.

Akaratgyenge vagyok, kitartásom nincsen.

Önbizalmam 0, nem hiszek magamban h akár csak 10 kg-ot is letudnék adni.

Nem vagyok híve a mozgásnak, egy kevés is nagyon fárasztó.

Nem látok kiutat.

Energiaszintem alacsony, a kemény edzésektől megriadok.

A biciklizés, ami régen élvezet volt, ma már szükséges rossz, nem hittem el, h pár tekeréstől kifáradok és folyik rólam a víz. A drasztikus életmódváltáshoz nem vagyok elég elhivatott mert szénhidrát és édességfüggő vagyok és anyagilag viszonylag keveset tudok hozzátenni az egészségemhez. Ami sótlan v cukormentes számomra íztelen, ehetetlen, én pedig unalomból és élvezetből eszek.

Sajnos a napirenden is változtatni kellene, mert nappal alszom, így eltolódik az evés, így még késő éjszaka v hajnalban is eszem.

Szeretek úszni csak nem tudok és nincs a közelemben felnőtt úszásoktatás. (Vidéken lakom)

Biciklizni is szeretek de pár méter és kifulladok.

Volt elliptikus trénerem, de eladtuk, mert alig használtam.

Túl lusta vagyok és elkényelmesedett.

Szeretem a zöldséget, a gyümölcsöt, de nem tudom megfizetni ezért ritkán jutok hozzá. A csipszről, pufiról képtelen vagyok lemondani.

Ha kell, tudnék salátán is élni, de csak kizárólag vmilyen hússal v tonhallal és bő öntettel. Gyorsétterembe nem járok, mert drága.

Sokszor viszont csak mirelit pizzát v fagyasztott terméket tudok enni mert az van otthon.

Főzni nem főzök, mert szinte semmit nem tudok főzni.

Anyukám főz, ha van ideje, én max. egyszerű tésztákat főzök v instant levest, konzervet, készételt. Nehezebb ételekbe már nem fogok bele.

Még vmi: Kipróbáltam egy fogyasztószert, pár hétig ittam, semmi eredményt nem hozott mert a kalóriabevitelt és a zsírokat, szénhidrátot nem csökkentettem. Sajnos az en szenvedélyem az evés.

Ha este 6 után nem ennék semmit, magamat ismervén, nem bírnám ki, túl nagy lenne a sóvárgás. Segítsetek! Nem akarok 150 kilóra felmenni!

Ja, és antipszichotikumot szedek + injekcióra járok amitől még jobban hízok.

De az orvos még nem engedi h ezeket elhagyjam, mentális beteg vagyok.

aug. 31. 23:12
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
86%
Így sehogy
szept. 1. 08:51
 22/61 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk kezdetnek chips meg pufi helyett inkább zöldségre és gyümölcsre költs, ne igyál cukros üdítőket, illetve járj el sétálni napi fél órát. Ez szerintem nem olyan nagy dolog, és valami minimálisat mégiscsak tenned kell magadért... Csodák nincsenek, a fogyasztószerek meg kamuk. Csak próbáld először ki ezt a két apró változtatást, és nézd meg mi lesz.

Később ha már ettől kicsit jobban leszel, lehet megint jól fog esni a bringázás. Illetve most ugye nagyon ragaszkodsz a megszokott ételekhez, de meglepően gyorsan tud ám alakulni az ember ízlése. De nem is kell most ennyire előre szaladni, kezdj neki csak ezekkel az apró, nem túl megerőltető lépésekkel, aztán majd alakul a dolog.

szept. 1. 09:04
 23/61 anonim ***** válasza:
91%

Elkezdesz főzni tanulni.

A mirleit szarokat megcsinálod magadnak harmadannyi pénzből és ott is a keret a friss zöldségre

És még sorolhatnám. De ez ugye mind erőfeszítés lenne

szept. 1. 09:05
 24/61 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell bedőlni a reklámoknak!
szept. 1. 09:08
 25/61 anonim ***** válasza:
51%
Mozgás nélkül sokkal lassabban, de van rá mód, ne hidd el, hogy mennyi a Te alap kalória mennyiséged, annak csak a felével, max. 3/4-ével számolj szigorúan, és napi 50g szénhidráttal max. Gondolom ez sem tetszik, pedig itt nem kell csinálni, mint a mozgast, hanem nem kell annyit enni.
szept. 1. 09:10
 26/61 anonim ***** válasza:
100%

Amíg át nem állítod a hozzáállásodat (egyedül vagy segítséggel), addig sehogy. Ez nem egy könnyű út, belefektetett energia és idő nélkül nem működik. De! az első lépések a legnehezebbek, minden további egyre és egyre könnyebb, sőt, eljuthatsz egy olyan pontra, amikor nem csak az okoz örömet, hogy mennek lefelé a számok a mérlegen, hanem mondjuk az is, amikor kitalálsz egy nagyon finom kaját, ami olyan kalóriaszegény, hogy degeszre eheted magad belőle. Meg amikor elromlik a lift és rájössz, hogy simán, lihegés nélkül fel tudsz menni a 6. emeletre. Meg amikor már nem a fogyás, hanem a mozgás öröme és a társaság miatt várod az edzést és még az edzés utáni izomláz is jól esik.

Szóval első lépésként a fejedben kell helyretenni a dolgokat.

(40 kg fogyás van a hátam mögött).

szept. 1. 09:25
 27/61 anonim ***** válasza:
66%
25-ös vagyok, szintén - 40kg.
szept. 1. 09:58
 28/61 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, először muszáj változtatnod a hozzáállásodon. (Ahogy a 26 is írta.) Másképp nem megy. Pont.

Legelőször tanulj meg főzni. Egyszerűbb dolgokat is csinálhatsz, de a mirelit pizzát sürgősen hagyd el. És ha nem szórod el a pénzt egészségtelen sz.rokra, lesz pénzed gyümölcsre és zöldségre.

Másodszor, kezdj el sportolni. Ne egy két órás kőkemény edzést képzelj el, hanem először csak biciklizz egy pár percet. (Úgy emlékszem, írtad, hogy szeretsz biciklizni.) Aztán már tizet. Majd tizenötöt. Szóval, apránként emeld meg az időtartamot.

Aztán vannak az apró dolgok. Például, ha épp elment a busz és nem sietsz sehova, akár sétálhatsz is a következő, vagy az utána következő megállóig. Vagy ha mondjuk a negyediken laksz, akkor ne liftezz, hanem lépcsőzz egy kicsit. Ilyesmik.

Kérdező, tudom, erre is kifogsz találni valamit. Hogy te akaratgyenge vagy. Hogy nem bírod megcsinálni. Ez hülyeség. Szerintem egyszerűen lusta vagy, és ezért gördítesz mindenféle akadályt a fogyás útjába. Ez szomorú, de ezesetben a gyakorisok nem tudunk neked segíteni. Akkor így maradsz.

(Egyébként a 14 jót írt.)

szept. 1. 10:02
 29/61 anonim ***** válasza:
*tudnak
szept. 1. 10:03
 30/61 anonim ***** válasza:
89%

Max. ha kés alá fekszel.

Egyébként sehogy.

Nincs erőfeszítés nélküli megoldás.

Ha semmin nem akarsz változtat, NEM is fogsz változni.

szept. 1. 10:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!