Hogyan lehet legkönnyebben izmot építeni férfiként? (olyan ami minimális kellemetlenséggel jár és nincs erős megterhelés érzés közben)
Borzalmasnak érzem a súlyemelést annyira kellemetlen érzés, alig tudom magam rávenni hogy emeljek súlyt. Otthonra vettem 20 kg-t, és 10 kgval is megszakadok.
Vagy a teremben vannak olyan csaló eszközök amivel nem érzi ember a terhelést úgy?
Ez az otthoni saját súlyos dolog borzalmas megerőltetőnek érzem
Ritkán írok ilyet, de engedd el ezt a sportot. Ez a sport épp arról szól, hogy kilépj a komfortzónádból, edzésről edzésre, hónapról hónapra keményebben eddz.
De, ha Te nem tudod rávenni magad az edzésre, és kiskapukat keresel, akkor ez nem a Te sportod lesz.
De a kérdésed kicsit kétértelmű. "Otthonra vettem 20 kg-t, és 10 kgval is megszakadok." Ezzel semmi baj nincs. Később megerősödsz, ez a lényege az edzésnek.
Sajnos tinglitanglival nem tudsz elérni semmit.Ilyen minden sport.Oda kell tenned magad,vagy semmi haszna értelme nincs.
Vagy megszokod vagy megszöksz.
Ez a 2 választás van.
Sokan voltak így,de ha elkezdesz nőni,és látod hogy gyarapodsz,akkor tetszeni fog ,mert tudod,hogy a befektetett munka eredményes. Akkor lesz motivációd és nem érdekel hogy nehéz,fárasztó,izzadós stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!