Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van e mód az erek megterhelése...

Van e mód az erek megterhelése nélkül kézfejet, ujjakat, alkart edzeni?

Figyelt kérdés
Szeretnék kicsit felsőtestre gyúrni, mert elég vézna vagyok. Az alkaromon, a kézfejemen és a vékony hosszú ujjaimon, pedig már így is elég látványosak az ereim sajnos. Nem tartom esztétikusnak, és ezzel nem vagyok egyedül gondolom. Jobb tudom, hogy nem lesz, de jó lenne, ha rosszabb se lenne. Az edzés meg rámfér 185/71 F

2014. júl. 26. 13:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Bár nem értem, miért nem tartod esztétikusnak a látszodó ereket, de a problémád megoldása baromi egyszerű.

Az erek azért látszódnak, mert kevés zsír van rajtad. Izom meg csak úgy növekszik a testen, ha tömegnövelő (kalóriaplusszos) étrenden vagy. Ilyenkor viszont az izom mellet jön fel zsír is. Tehát minden probléma megoldva.

Sárga kapszula elolvasását ajánlom, mert több oldalt lehetne most írni az alapokról, edzésről, kajáról, pihenésről. (ingyenesen letölhető, akár android marketről is)

2014. júl. 26. 13:13
 2/16 A kérdező kommentje:
Kösz! Már utánanéztem kicsit. Ez nálunk genetika, és még ha megterhelem... Felmenőimen, akiktől örököltem több zsír van, és ugyanúgy látszódnak ;) Mivel futni szoktam, és a lábam izmosabb, van viszonyítási alapom. Ott jobban látszódnak, viszont ott nem látják mások, (max. szadálban...) :(
2014. júl. 26. 13:20
 3/16 anonim ***** válasza:

Gondolom, mert ektomorph - vékony testalkat vagy, de a megoldás akkor is az, amit fent írtam.

Az edzés közben meg jobban fognak látszódni az erek, a nagyobb vér - tápanyag és oxigénszállítás miatt, de ez csak átmeneti.

2014. júl. 26. 13:23
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát, rendben. Még egyszer köszönöm a választ! Meglássuk :)
2014. júl. 26. 13:24
 5/16 anonim válasza:
áhh. én meg azt várom mikor látszódnak mááár! :) különösen a felkaromon jó lenne ha már rendesen látszódnának, nem csak edzés közben. imádom!
2014. júl. 26. 16:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

de.

szerintem egyedül vagy ezzel,mert minden rendesen edző és táplálkozó ember örül az eresedésnek,mert ez mutatja,hogy kevés a zsírréteg a bőr alatt.

kezdj el tömeg növelő módon táplálkozni,aztán ha egy fedett,zsíros állat leszel,akkor nem leszel eres,szálkás,esztétikus.

2014. júl. 26. 17:09
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok! :D De én csak egy módszert kértem, nem vigasztalást ;) Nekem az a tapasztalatom, hogy a csajoknak nem gyere be, ha túl eres az ember keze, lába, ... :D Viccet félretéve, engem nem is nagyon zavarna, mert nem is tehetek róla, de ez van. Szóval kaptam erre irányuló kritikát szimpatikus csajoktól - nem voltak sértőek, de vettem a lapot. És szimpatikus alatt nem csak a külsőt értem.
2014. júl. 26. 20:22
 8/16 anonim ***** válasza:

dehogy vetted alapot.

az nem kritika volt a csajok részéről,hanem bevizsgálták az önbizalmad,hogy kamu vagy-e.

ismerkedéskor alap a nőknél,ösztönből jön.

te meg gondolom mentegetőztél,vagy magyarázkodtál tehát vesztettél.

erre a jó válasz mondjuk-

-fujj milyen eres a kezeeeed!

-nem csak a kezem ilyen eres ám,megnézed még mim?hehehe.

2014. júl. 26. 20:35
 9/16 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem mentegetőztem, csak másfelé tereltem a beszélgetést. Ő sem akart megsérteni, én sem belebonyolódni. Csak általánosságban megjegyezte, hogy neki nem jön be, és nem úgy, hogy fuj... De ha azt válaszolom, amit írtál, na akkor elvágom magam nála, fact!
2014. júl. 26. 22:29
 10/16 anonim válasza:
kérdező. tegyél már fel egy képet valahova, vagy küldj privátba....
2014. júl. 27. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!