Van e mód az erek megterhelése nélkül kézfejet, ujjakat, alkart edzeni?
Bár nem értem, miért nem tartod esztétikusnak a látszodó ereket, de a problémád megoldása baromi egyszerű.
Az erek azért látszódnak, mert kevés zsír van rajtad. Izom meg csak úgy növekszik a testen, ha tömegnövelő (kalóriaplusszos) étrenden vagy. Ilyenkor viszont az izom mellet jön fel zsír is. Tehát minden probléma megoldva.
Sárga kapszula elolvasását ajánlom, mert több oldalt lehetne most írni az alapokról, edzésről, kajáról, pihenésről. (ingyenesen letölhető, akár android marketről is)
Gondolom, mert ektomorph - vékony testalkat vagy, de a megoldás akkor is az, amit fent írtam.
Az edzés közben meg jobban fognak látszódni az erek, a nagyobb vér - tápanyag és oxigénszállítás miatt, de ez csak átmeneti.
de.
szerintem egyedül vagy ezzel,mert minden rendesen edző és táplálkozó ember örül az eresedésnek,mert ez mutatja,hogy kevés a zsírréteg a bőr alatt.
kezdj el tömeg növelő módon táplálkozni,aztán ha egy fedett,zsíros állat leszel,akkor nem leszel eres,szálkás,esztétikus.
dehogy vetted alapot.
az nem kritika volt a csajok részéről,hanem bevizsgálták az önbizalmad,hogy kamu vagy-e.
ismerkedéskor alap a nőknél,ösztönből jön.
te meg gondolom mentegetőztél,vagy magyarázkodtál tehát vesztettél.
erre a jó válasz mondjuk-
-fujj milyen eres a kezeeeed!
-nem csak a kezem ilyen eres ám,megnézed még mim?hehehe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!