Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van e mód az erek megterhelése...

Van e mód az erek megterhelése nélkül kézfejet, ujjakat, alkart edzeni?

Figyelt kérdés
Szeretnék kicsit felsőtestre gyúrni, mert elég vézna vagyok. Az alkaromon, a kézfejemen és a vékony hosszú ujjaimon, pedig már így is elég látványosak az ereim sajnos. Nem tartom esztétikusnak, és ezzel nem vagyok egyedül gondolom. Jobb tudom, hogy nem lesz, de jó lenne, ha rosszabb se lenne. Az edzés meg rámfér 185/71 F

2014. júl. 26. 13:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Milyen képet? (Tájkép megfelel?) És miért?
2014. júl. 27. 13:57
 12/16 anonim válasza:

ne légy cinikus...

legalább meglátnánk mi az ami "nem esztétikus"

2014. júl. 27. 14:03
 13/16 A kérdező kommentje:

az esztétikum szubjektív, tudom. nekem nem tetszik, ez a lényeg. egy módszerre lennék még mindig kíváncsi. az úszásra gondoltam, de gyakran nincs rá lehetőségem.

és ne haragudj, nem szoktam magamról képet felrakni. különben szégyellném magamat fényképezni, az olyan ciki :D, de tényleg

2014. júl. 27. 14:23
 14/16 anonim válasza:
tömegnövelő étrend!
2014. júl. 27. 14:37
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm! igyekszem odafigyelni az étrendemre, étkezésre, de nem mindig sikerül sajnos. a fő probléma a rendszerességgel van. suli mellett néha kompromisszumokat kell kötnie az embernek.
2014. júl. 27. 14:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Ki nem sz*rja le a csajokat?
2016. márc. 11. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!