Van akinek nem vált be a paleo?
Nem kell számolni a kalóriákat! Ha, paleozol , nem is fogsz zabálni! Itt van főzőtanfolyam is. Kevés energia??
Nos a középső lányom régóta paleon él, és láss csodát: üzletet vezet, marketinget csinál, 2 gyermeke van.és egy nagy családi háza, bejárónő nélkül!Ja! Rendezvényeket szervez,megkapta a városban a kiváló vállalkozó Címet 2x.
Nos azt hiszem ez rengeteg energia!!!
"üzletet vezet, marketinget csinál, 2 gyermeke van.és egy nagy családi háza, bejárónő nélkül!Ja! Rendezvényeket szervez,megkapta a városban a kiváló vállalkozó Címet 2x.
Nos azt hiszem ez rengeteg energia!!!"
Én négy gyereket nevelek, közben a vállakozásunk könyvelését és teljes irodai részét megcsinálom. három szintes házunk van 9 szobával, 3 fürdöszobával, 2 konyhával, plusz 200 m²-es kert, ezt szintén bejárónö nélküli csinálom, és NEM paleosan étkezem, hanem a normális "mindent eszek" rendszer szerint.
SZóval ahhoz, hogy elegendö energiája legyen valakinek, teljesen fölösleges ilyen módon enni, semmivel sem rosszabb a hagyományos.
"SZóval ahhoz, hogy elegendö energiája legyen valakinek, teljesen fölösleges ilyen módon enni, semmivel sem rosszabb a hagyományos."
Cukorbetegen vagy rákosan sz.ar lesz ennyi gyerekre vigyázni.
A 4 gyerekes anyuka vagyok: nem azt írtam, hoyg nem jól teszi a lányod, ha így táplálkozik, hanem CSAK azt, hogy nem mindenkinek ez az egyetlen megfelelö módszer.
A Harcoskának meg azt üzenem, hogy eddig egyetlen esetben sem volt semelyik értékem sem rendellenes, SÖT, minden esetben megjegyzik az orvosok, hogy kevés ilyen egészséges embert látnak, pedig már nem vagyok fiatal.
3-as: a leggyakoribb hiba, hogy a paleóra áttért emberek túlzásba viszik a magfogyasztást. Ebből tényleg lehet napi 4-5-szöri hasmenés, és iszonyú enerváltság is. Lehet, hogy Nálad is ez volt?
13-as: pajzsmirigy-alulműködés? Miket ettél? Miket hagytál el, vittél be az új étrendbe? Lehet, hogy Nálad is a mandula/törökmogyoró/pisztácia volt a ludas?
Én rengeteg ismerősömön és szűkebb családi körömben is tapasztaltam a paleó csodálatos gyógyító hatását, pl. ex-cukorbeteg tanárnőmnek azóta nem kell inzulinoznia magát, hoyg paleót eszik. Viszont tágabb ismerettségi körömben van egy srác, aki vérszegény lett paleó mellett, de kiderült, hogy nála is a mértéktelen magfogyasztással volt a gond. Mivel megértette a paleó működési elvét, nem hagyta abba, hanem kikutatta, mi az, amit rosszul csinál a paleón belül. És most jobban van, mint valaha, ráadásul e foilyamat közben többször is csináltatott vérképet, tehát pontosan nyomon követhető, melyik étrend mit okozott benne. Szóval szerintem a paleó tökéletesítése az egyetlen járható út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!