A paleo diéta hatott valahogy a hajatokra? Pl. Gyorsabban nőtt, fényesebb lett?
Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 16:16
1/6 anonim válasza:
Ilyet nem vettem észre (s több év, míg a végeken észreveszem, hogy egészségesebb-e, hosszú hajam van :( ), de a körmeim erősödtek egy kicsit. Talán a több olajos mag miatt.
Az is fontos, milyen paleo diétát követ valaki, mert nagyon nagyok lehetnek a különbségek... Még az sem fix, hogy kinél melyik makrotápanyag az uralkodó... Én sok olajos magvat eszem, de bizonyára van, aki semennyit, egyes paleósok vegánok, ezek egy része gyümölcsre alapoz :D Nem mindegy.
2/6 Julie S válasza:
Hát, nekem a hajamra nem volt különösebb hatással, mert a paleo előtt is szép, dús volt és gyorsan is nőtt, és paleo óta is ugyanilyen.
3/6 anonim válasza:
Egy idő után elkezdett hullani, de után még sűrűbb lett mint előtte.
4/6 anonim válasza:
Nekem abbamaradt a hajhullásom! :)
5/6 anonim válasza:
Száraz lett a hajam és elkezdett hullani. Emiatt abbahagytam. Már kétszer megpróbáltam mindig így lett.
6/6 anonim válasza:
Mintha nekem sem hullana annyira, mint korábban. Viszont puhább és fényesebb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!