Hogy adjak le minél gyorsabban legalább 20 kg-ot?
Pár éve súlyproblémáim vannak,már sok sportot próbáltam(tenisz,úszás,futás),de mindegyiket feladtam egy idő után.
Leszeretnék adni legalább 20 kg-ot,minél gyorsabban.
Tudnátok írni valamit,hogy miket egyek/ne egyen és hogy próbáljam meg egy kicsit edzeni magam?
Az a baj,hogy leginkább combra és hasra hízok :S
nem azt mondta,h csak gyümölcsöt egyél...azt egyértelműen senki nem bírná...azt írta,h nasi(csoki,süti,stb)helyett egyél gyümölcsöt..De én javaslom,h keress fel egy dietetikust és egy személyi edzőt...
Mindez kb megvan 6-7ezer ft-ból,és lesz egy személyre szabott,csak neked szóló terv...Onnan meg már csak az akaraterőn múlik...
De ne haragudj,amit írok,de szerintem ez a fogyókúrád sem lesz sikeres...
Tudod miért?a türelmetlenség miatt...Most komolyan"minél hamarabb"?persze,jó lenne,de nekem pl akkor kezdett sikeressé válni a dolog,mikor nem gyorsan akartam lefogyni,csak eldöntöttem,h lefogyok 20 kilót,mindegy mennyi idő alatt...Nem csináltam hülye 1hetes diétákat v ilyesmi.Azt csináltam,amit javasoltam,és működik,szóval én ezt ajánlanám...
Szénhidrát szegény étrend!!
Pl. Reggelire abonett kenyér + csirkemellsonka, vagy tojás,virsli! Tízórai lehet pl cukormentes joghurt (tehetsz bele egy kis zabkorpát is, úgy kiadósabb) Ebédre: leves, hús, salátával, zöldségekkel, uzsonnára valamilyen gyümi, vacsora pedig inkább fehérje legyen!
Emellett 2-3l folyadék naponta (persze cukormentes)
A titok a táplálkozáson van! Emellett ha naponta fél órát/órát sétálsz/futsz már látványos eredményt érhetsz el! De ne kapkodj! Nem megy egyik napról a másikra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!