Miért kel fel mostanában hajnali 5 körül a babám? 1 hos kora ota átaludta az éjszakát 11-9ig, most 3 naponta 5 körül felkel és 1 ora mulva tudom visszaaltatni eszik valamenyit, mit tegyek hogy ne keljen vagy legalább gyorsabban aludjon el? (4,5hos)
Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 08:51
1/4 anonim válasza:
Szopizik?
Amúgy mindig változni fog az alvási szokása, ezen ne lepődj meg. Fáraszd ki jól napközben és este (tedd le a földre mozogni). Az én kisfiam most 5 hónapos, eddig kb. 5 percig bírta a földön hason, de elhatároztam, hogy hagyom egy kicsit nyöszörögni, nem veszem fel, szokja meg. Elértem a célom, most már imád hason lenni a földön, imádja emelgetni magát, nézelődni. Ezzel jól kifárasztom, és átalussza az éjszakát.
2/4 anonim válasza:
ez a kifárasztás nálunk nem jön be.vigyázni kell, nehogy túlpörögje magát.nálunk egy végig viháncolt este után éjjel félóránként sírás van.és igen még nagyon sokat fog változni az alvási szokása.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen szopizik+tápit kap este és napközben almát kostolgatunk de a felkelés az alma elött kezdödött.Nem lehet hogy hamar megemészti a vacsit?Bár elég sokat eszik,adjak tejpépet vacsira?
2009. febr. 12. 09:19
4/4 anonim válasza:
én jó éjt tápszert adok este, ugyanúgy felébred, nem éhes, csak aludni nemtud már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!