Azoktól kérdeznék kik már sikeresen lefogytak, vagy ha már legalább 5kilót leadtak. Mit hogyan csináltatok?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 18:39
2/7 anonim válasza:
Update életmód (kódok tartása és nem feltétlen a termékek megvétele), napi 20-60 perc közötti mozgás (mikor mire volt időm).
6 hét: -5,5 kiló.
3/7 csajszi124 válasza:
Odafigyelés az evésre, és akárhányan szidják, Rubint Réka féle tornák nagyon hatásosak, evésben mondjuk én nem tartom be pontosan a módszerüket, mert például rizst miért ne lehetne enni csirkemellhez? Ők például még este is főtt ételt esznek, na azt én hanyagoltam, meg természetesen cukros dolgok helyett inkább gyümölcsök és rengeteg folyadék.
4/7 anonim válasza:
Kalóriszámolás, heti 5 edzés (2 futás, 3 torna). 10 hét -12 kg. A futást csak egy hete kezdtem. :D
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,írhattok még :)
2012. márc. 12. 20:39
6/7 anonim válasza:
Kalóriaszámolás!
Én pl napi 5x eszek és az 1300kcal-t nem lépem túl. Hetente 3x futok 30 percet plusz van egy nap amikor tornázok 1 órát kb. Semmi édes lötty - helyette napi 2 liter víz!!!! Estére ink. fehérje!! pl:főtt tojás (uborkával). Tízóraira ált. egy almát eszek vagy egy kis kivit... Ami sztem a legfontosabb: legyen kalória deficit és akkor tuti, h fogyni fogsz!... Egyébként én néha még csokit is ettem ha belefért... pl 1 sport szelet 100kcal...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) És mennyit fogytál már? :)
2012. márc. 13. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!