Akik fogyókúra alatt számolgatták a kcal-kat, melyik táblázat alapján csináltátok?
Igazából csak az a bajom, hogy pl. az ebédeket nem tudom beleírni a napi összesítésbe, ugyanis nem tudom, mennyi kcal-t tartalmaz a bundás kenyér, vagy pl. a makaróni.
Van olyan táblázat, ami ilyeneket is magába foglal?
Köszönöm!
Annyira fogyni "nem szeretnék", inkább már csak megtartani a súlyomat, és a hasamból egy kicsit lefaragni.
De szívesen várok ötleteket, miket lehetne enni!
Ezek mellett is lehet fogyni, ha az ember nem minden nap, és csak mértékkel eszi őket.
Azért teljesen lemondani nem kell semmiről. Szerintem.
Nekem sikerült úgy fél év alatt kb. 13 kilót fogynom, hogy a bolognai spagetti a kedvenc ételem, és néha igenis ettem belőle. :)
Hát ez igaz, tény, hogy ha nem von meg magától az ember mindent, akkor hosszabb ideig tart.
De engem ez nem érdekelt, nem siettem sehova.
Lehet mondani, hogy gyenge vagyok, de nem tudok lemondani a kedvenc ételeimről, és helyettük salátákon meg Norbi kajákon (ez utóbbit egyébként bocsánat mindenkitől, de ki nem állhatom) élni.
Szóval, az én véleményem szerint, ha az ember nem türelmetlen, és nem hisztizik egy hét után, hogy még nem lett modell alkata, akkor elég mértéket tartani, de lehet mindent enni. (Ésszel persze!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!