Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol találok ilyen oldalt?...

Hol találok ilyen oldalt? (táblázat, fogyókúra, mozgás)

Figyelt kérdés

Pl. be tudom irni táblázatba, hogy mit ettem ma, mennyi ma a sulyom, mennyit mozogtam...és minden napra be tudom irni, szoval mintha egy naplót vezetnék...a ciklus.hu-n van ilyesmi, viszont az nem olyan rendszerezett, valami jobbat szeretnék, de idáig nem találtam sehol :(

Valaki tud ajánlani ilyen oldalt?

2011. jan. 12. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem az érintőképernyős samsung mobilomon van ilyen program, a neve V-Clinik. nagyon jó , mert részletsen számolja miből mennyit vittél be aznap (szénhidrát, fehérje, vitaminok stb) mennyi az összes kalóriabevitel, ill és a mozgást is beszámítja. heti átlagokat is számol. nagyon jó kis progi már több hónapja használom.
2011. jan. 12. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:

www.2000kcal.com én ezt használom, igaz tudni kell hozzá angolul is. a my meals-nél be lehet állítani h miből mennyit ettél (elég sok kaja be van táplálva az alapanyagoktól kezdve a kész levesekig, főzelékekig), a my activites-nél pedig a mozgást (ott is van sport, de van alvás, ülés, főzés, olvasás, stb. szal ilyen mindennapi dolgok is). a my goals-nál be tudod állítani h hol jársz a fogyásban. részleteiben mutatja a kcalt, ch-t, zsírt, fehérjét, sőt vitaminokat, sót, amit csak akarsz.

ha nem megy annyira az angol, még akkor is ott van a sztaki angol-magyar szótár, mert neked csak a kaja nevét kell beírnod, meg a mennyiséget és kidobja az értékeket. ha beregisztrálsz, akkor lesz saját profilod, ami letárolja az adataidat is.

2011. jan. 12. 15:23
 3/5 A kérdező kommentje:
na én pont ilyet keresnék, viszont ha rámegyek arra az oldalra akkor kiugrik egy kis ablak, hogy felhasználonevet és jelszot kér.
2011. jan. 12. 15:32
 4/5 A kérdező kommentje:
ill. hogy hitelesités szukséges
2011. jan. 12. 15:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Már megtaláltam a hibát, nem jol irtad a cimet, helyesen: www.2000cal.com

De azért köszi.

2011. jan. 13. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!