Erőseb betartott fogyokúra és mozgás melett milyen édességet. Esetleg kis kekszikét lehetne enni? Valami jó kis recept vagy iylen " null kaloriás keksz"?
és vmi édes féle.. ne ilyen korpakekszet :D
(bocs a kérdésekben írt helyesírási hibákért)
hmm
nemrossz ötlet :D
köszönöm szépen a választ
mindenképpen ment a pont
csak, nekem iylenkor olyan érzésem van, h ok h tele vagyok de.. nem érzem azt h mégis tele, mert nem ettem semiféle kenyeret.. és akkor teljes lenne, de nem szabad kenyeret ennem, és ezért gondoltam hátha iylen keksz létezik, ami búzás kaja,de nem is szabad ennem búzát
csak.. értitek :D:D
ha tudtok vmi jó kaját
örömmel várom
és pontozásra kerül a sor D:
Első vagyok. Van még egy ötletem. Rendelj norbis sütit, mondjuk heti 1-szer. update1.hu Kiszállítják.
Amúgy szerintem is a mennyiségen van a hangsúly. Napi 2 db keksztől nem lesz bajod, ha a kalóriatartalmát beszámítod a napi étkezésbe.
De: miért nem ehetsz semennyi kenyeret? Milyen módszerrel fogyózol? Nem biztos, hogy jó vége lesz, ha ennyire megvonod a szénhidrátot. Amint abbahagyod a fogyózást, beindul a jojó. Szerintem 2-3 napontként kellene 1-1 szelet kenyeret enned reggelire. De nem akarok beleszólni, csak tanács és vélemény. Esetleg egyél szénhidrátcsökkentett kenyeret. Láttam már ilyet Sparban, bagett, nem is volt brutálisan drága, talán 60-70 Ft, de nem emlékszem. Megkóstoltuk, semmi extra, normális íze van. Meg norbis is van (ahol a süti), egy nagy bagettben (akár két evésre is elég) 18 ch van, és 150 Ft.
köszönöm szépen még a válaszokat. ment a pont midnenkinek
és a paleolit táplálkozásra fektetek most hangsúlyt, azéárt nem ehetek semmiféle kenyeret
zabpelyhes keksz:
-kókuszreszelékkel+mézzel
-fahéjjal+mézzel
-gyümölcsökkel (főleg:alma, aszalt szilva, aszalt megy, aszatl áfonya, kiwi, naranacs, mandarin)
-gyömbérrel
dióval, mogyoróval, mandulával+mézzel
-mákkal+mézzel
zabpelyhes sütemények: almás-fahéjas, narancsos fahéjas, többféle gyümölcsökkel
zabpelyhes túrógombóc
zabkorpából készített tejbegríz
köles/kuszkusz kókusszal/mézzel/gyümölcsökkel
zabpelyhes palacsinta túrótöltelékkel/gyümölccsel
túrótorta/joghurttorta/kefírttorta gyümölcsökkel
zabkása-gyümölccsel/magvakkal/mézzel/fahéjjal
joghurt/kefírt/túró mézzel/gyömölccsel
alma, banán sütve túróval töltve
étcsoki olvasztva-túróra öntve, almát belemártogatni
szendvics: kenyér-alá karikára vágott alma-rá túrókrém-olvasztott simakakaó v étcsoki
húha.. ezek elég jó receptek
főleg az első recept (:
kipróbálásra kerül (:
köszönöm, ment a pont (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!