Valami könnyű 2 hónapos fogyókúra?
ami hatásos, az nehéz... erre készítsd fel magad fejben. meg lehet próbálni könnyebb utakat, de most mondom, hogy nem fog menni, és semmit se érsz el vele, csak húzod az időt és egyre távolabb kerülsz az álomalaktól.
viszont nehézen belül is van olyan, amiben megszakadsz, meg van olyan, amikor lehet finomakat enni és szinte szórakozás, csak fejben nehéz az átállás. Utóbbiból egy példa: [link]
Pontosan a te paramétereidről indultam én is: 165 cm, és olyan 62-63 kiló.
Én azt csináltam, hogy először is feleztem az étel-adagjaimat. Mivel kifőzdében szoktunk ebédelni a kollégákkal, ez praktikusan azt jelentette, hogy mindig csak és kizárólag kis adagot kérek már. (igazából, az talán több is, mint a fele, de akkor sem olyan sok)
Emellett a kenyeret és az édességet nagyon lecsökkentettem. (De azért néha hiányzik, és akkor megeszem egy kicsit, ettől nincs semmi gond!)
Egy ideig (tavaly nyáron pár hétig) csináltam, hogy köret nélkül ettem húst ebédre, sok savanyúsággal. Viszont az rántott hús volt általában.
A teába kevesebb cukrot teszek azóta. (De rendes fehér cukrot, mert akárhogy is, nekem azzal tea a tea. :))
Vacsorára főtt tojást szoktam enni, két, néha három darabot. Kicsi ketchuppal.
Nekem is olyan 55 kiló volt az "álom"-súly, viszont, mikor beindult a fogyás, nem állt meg ott. Jelenleg olyan 47-48 vagyok, és nagyon jól érzem magam. Ez tavaly nyár óta mostanáig. Többet nem akarok fogyni. És már vagy két hónapja talán, hogy ennyi a súlyom, nem tudom pontosan, mivel nem mérem folyton.
Viszont egy hátránya van ennek: folyton új ruhákat kell venni... :( (És még így is állandóan lógtak rajtam...)
A lényeg, hogy ez szerintem könnyű volt, sok mindenről lemondani nem kellett, teljesen még az édességről sem. Mégis sikeres. Viszont ez nem "két hónapos diéta", mert ez nem gyors, egyáltalán.
Hát azóta sem hagytam abba. :)
De mondjuk olyan 5-6 hónap alatt jutottam el a 47 kilóra. 55-re már három-négy hónap körül. (De nekem sokáig egyáltalán nem indult be a fogyás, több, mint egy hónapig. Ha neked is ez lesz, ne akadj ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!