Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez lehet anorexia?

Ez lehet anorexia?

Figyelt kérdés

Januárban kezdtem az egészet.. Mostanában lett csak furcsa a dolog. Vagyis igazából nem furcsa, csak feltűnt.

Tudom, beteg az elmém.

Ezek a dolgok szúrták ki mostanában a szemem:

-Egész nap a kcal számokon agyalok.

-Nem eszek meg olyat, amiről nem tudom hány kcal.

-Nem is nagyon eszem, maximum 2x egy nap, akkor is almát, vagy valami null kcal-ás dolgot.

-Imádom a csontjaimat, főleg a medence csontomat, és a bordámat! Azt hiszem már kórosan függő vagyok.

-Van olyan, hogy több napon keresztül fastolok, vagy ha már nem bírom, megeszek egy répát, és rögtön utána meghánytatom magam.

-Rendszeres hánytatás.

-Rendszeres hashajtózás.

-Fogyasztószerek.

-Mindennap min. 3 órát sportolok.

-Éhség ellen iszom.

-Ha mégis ennem kéne, mert anyám rám parancsol, kitöltök egy pohárba tejet, megrágom az ételt, és beleköpöm a tejbe, de nem nyelem le.

-Ha eszem, bűntudatom van.

-Egész nap a fogyáson jár az eszem.

-Mindennap akarom magam mérni, de csak hétfőnként szoktam.

-Napi 15-20 hányás.

-Csak vizet iszom. A reggeli kávét is tej/cukor nélkül. Csak víz+kávé. A teát ugyanígy, víz+teafilter.

-157 cm vagyok, és 55 kg, de ez most brutális. Eddigi legkevesebb súlyom: November 29. - 35 kg.

Gusztustalan hájas disznó vagyok! Ez a véleményem..

Az Anorexiáról is van egy megítélésem.. Szerintem nem hülyeség! Lehet, hogy ki van ferdülve a gondolkodásmódom, mert már mondták, de az Anorexia mindig mellettem lesz! Ő az egyetlen - a barátaimon és az apukámon kívül - aki szeret. Átölel, ha egyedül vagyok, és sokkal többet nyújt nekem az evés élvezeténél; boldogságot, egy életre...

Vélemények?

2012. febr. 29. 17:10
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Ja, és bocsánat, kihagytam..

13/L

2012. febr. 29. 17:13
 2/13 anonim válasza:

Ez most komoly???

Amúgy igen,ez már súlyos anorexia.De..szerintem kamu.;) a szülei csak észrevennék hogy mit csinál....

2012. febr. 29. 17:22
 3/13 anonim válasza:
Most vagy nagyon unatkozol, hogy ilyeneket irkalsz, vagy sulyos elmezavaraid vannak viccen kivul. Amugy ha nem eszel semmit, nincs mit kihanyj, foleg nem 15-20szor egy nap :) es szerintem mar REG korhazban lennel...
2012. febr. 29. 17:26
 4/13 A kérdező kommentje:

Először is, kedves válaszoló, az Én szüleim vennék észre, nem az "Övék".

Másodszor az apukámmal nagyon-nagyon rég nem találkoztam. Ő nem tudhat erről.

Az anyám egy dög! Nem foglalkozik velem, egész nap csak a pasijaival és a piával van elfoglalva.

Harmadszor pedig a többiek azért nem veszik észre, mert bő ruhákat hordok.

A közelebbi barátaim tudják, de nem érdekli őket annyira.

Szóval, nem, nem kamu.

2012. febr. 29. 17:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Nemcsak hogy anorexia még bulímia is. Kedves kérdező, brutálisan fogok fogalmazni: meg fogsz halni! Ezt nem szabad csinálnod! Keresd meg az iskolapszichológust, és beszélj vele sürgősen! Ez nem játék! Nagy bajod lesz vagy talán van is már belőle! Kérlek ne tedd! Én bulímiás voltam és lefogytam 49kilóra a 171 centimhez.. azóta megjött az eszem és az emberek segítőkézsége is nagyban hozzájárult ma 52 kg vagyok. Azt hiszem talán gyógyult. :) Hidd el hogy nem éri meg! Annyi maradandó károsodást okoz az életed többi részére, a mélydepresszióról nem is beszélve..
2012. febr. 29. 18:06
 6/13 anonim ***** válasza:

hogy lennél nov 29 után mostanra 55 kiló? :D híztál 20 kilót? akkor mégiscsak szeretsz enni, most ez csak nekem tűnt fel vagy félreértettem valamit? 157 cmhez amúgy is jó az 55...

nemtudom... amúgy jah anorexiás és bulémiás is vagy

én 14 éves korom óta megszállott koplaló vagyok, de nem hánytatom magam, jól bezabálok és nem eszek sokáig a lelkiismeret miatt

24/L

2012. febr. 29. 19:01
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

te nem vagy komplett. meg fogsz halni ha ez komoly....

ja hoghy híztál 20 kg-ot?

aki koplal az nem tud hányni 15x 1 nap. ezen a részen jöttem rá én is hogy kamuuuuuuuuu

2012. febr. 29. 22:16
 8/13 A kérdező kommentje:

Idióták! -.-

Nyilvánvalóan nem akkor hányok 15x amikor nem ettem -.-

2012. márc. 1. 14:49
 9/13 anonim ***** válasza:

te vagy az idióta, de nagyon...

te írtad hogy naponta 2x eszel és napi 15-20 hányásod van....

akkor miről beszélsz te nagyonokos????már az agysejtjeidet is kihánytad?? :)

2012. márc. 2. 14:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Jajj, kislány, ne erőlködj, mindenkinek leesett, hogy kamu kérdés.
2012. márc. 3. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!