Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez miért lehet?

Ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Nincsen rajtam nagyon sok fölösleg, csak kb, 5-7 kiló. Hónapokig tartottam a diétát és mozogtam napi 2 órát (főleg szobabicikli, ellipszistréner és futás), mégis csak 1 kilót fogytam. 4 hónap után feladtam a diétát és a mozgást is, mert nem láttam értelmét. És hiába eszem többet, az az egy kiló nem jön vissza, viszont ha diétázom és mozgok, a többi sem megy le. Szóval bármit csinálok, a súlyom nem változik.

Ráadásul, ha reggel a tükörbe nézek azt gondolom, hogy nem is olyan rossz az alakom, de amint akár egy falat kaját is lenyelek kövérnek látom magam. Nem akarok anorexiás lenni!

Mit csináljak, hogy ne lássam magam kövérnek, ha eszek? És ha nem ment eddig mozgással és diétával, hogyan fogyjak le végre 5-7 kilót, hogy elégedett legyen magammal?

16/L

2012. febr. 24. 10:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Hónapokig 2gramm/testsúlykilogramm szénhidráton és 2gramm/testsúlykilogramm fehérjén éltél, ezt kizárólag állatokból és növényekből megoldva, mellette a saját határaidat túllépve töretlenül fejlődtél futásban és mégis csak 1kilót fogytál?

váó :O

próbáld meg ugyanezt mégegyszer + súlyzós edzés, jobb ötletem nincs. de 2óráig felesleges futni, inkább a sebességet növeld ne az időtartamot.

2012. febr. 24. 11:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!